Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

«Ο Άρης έχει ανάγκη έναν προπονητή»

«Ο Άρης έχει ανάγκη έναν προπονητή»Για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, τον Σάκη Τσιώλη αλλά και την ανάγκη ενός προπονητή για την ομάδα, μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη Γιάννης Κόντης.

«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού. Αγωνιστικά μπορεί να βλέπουμε ότι υπήρχε προσπάθεια από την ομάδα αλλά δεν υπήρχαν αποτελέσματα και αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Ο Αρης πρέπει να κοιτάξει να κερδίσει τα παιχνίδια που απομένουν για να αξιοποιήσει όποιες ελπίδες έχει να μπει στα πλέι οφ».
Για τον Σάκη Τσιώλη: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και έχει φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο κοντά στην δική μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα.  Ο Αρης έχει ανάγκη από έναν προπονητή, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το προπονητικό».
Για τις φήμες περί υποψηφιότητάς του για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναικό:
«Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Το καλοκαίρι ο Αρης περνάει από μια διαδικασία αναδιάρθρωσης και θα πρέπει να δουμε πρώτα εκει τι θα γίνει»
Για την συνέχεια του Αρη: «Στόχος μας είναι καθαρά να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια. Αν και η τύχη μας γύρισε την πλάτη στα προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες θα δείξουν διάθεση και αλίμονο αν ο Αρης συζητάει για παραμονή μετά από τέτοια εμφάνιση εφέτος. Το ότι πετάξαμε βαθμούς εφέτος πετάξαμε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου