Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εκτός αποστολής ο Βιεϊρίνια

Εκτός αποστολής ο Βιεϊρίνια Χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εργοτέλη αύριο (9/3) στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πορτογάλος προφυλάσσεται για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Σνάουτσνερ που έχει κάποιες ενοχλήσεις, ενώ έξω από την ομάδα παρέμειναν οι Σταφυλλίδης και Φιλομένο. Η αποστολή αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Ελ Ζαρ, Έτο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιτόλο.
Το πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα, καθώς ο Μάκης Χάβος έκανε κάποιες δοκιμές, χωρίς όμως να ανοίξει τα χαρτιά του και να δείξει σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού. Για τη θέση του τερματοφύλακα μπορεί ο Κρέσιτς να είχε ένα άσχημο βράδυ στο ΟΑΚΑ, όμως θα είναι και πάλι βασικός. Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Σνάουτσνερ για το αριστερό ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας-Μαλεζάς. Μέχρι εδώ καλά. Από το κέντρο και μπροστά είναι το πρόβλημα και αυτό γιατί δεν έχει αποφασισθεί ακόμα η διάταξη του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο. Αν ο Χάβος αποφασίσει να πάει σε 4-4-2, ο Ίβιτς θα αγωνιστεί με τον Βιτόλο στο χώρο του κέντρου, δεξιά ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Ελ Ζαρ και στην κορυφή της επίθεσης οι Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου