Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Kαταρρίπτει κάθε ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Kαταρρίπτει κάθε ρεκόρ ο ΟλυμπιακόςΟ Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη συμπλήρωσε αισίως 28 πρώτα ημίχρονα χωρίς να δεχθεί γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Κάθε ρεκόρ δείχνει διατεθειμένος να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν σε κάθε αγωνιστική να προσθέτουν διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία στο… παλμαρέ τους, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν μακράν από τους εγχώριους αντιπάλους τους.
Ένα από αυτά έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της αμυντικής λειτουργίας της πειραϊκής ομάδας στα φετινά του πρώτα ημίχρονα. Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη συμπλήρωσε αισίως 28 πρώτα 45λεπτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επί συνόλου 29 αναμετρήσεων χωρίς να παραβιαστεί η εστία του.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, φυσικά τεράστιο μερίδιο ανήκει στον Ούρκο Πάρντο. Ο Βελγοϊσπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού απέκρουσε στο 30’ το πέναλτι του Λεάλ διατηρώντας ανέπαφη την εστία του και το σκορ στα επίπεδα του 0-0 εκείνη τη χρονική στιγμή. Παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να διευρύνουν το εντυπωσιακό τους ρεκόρ και να φτάσουν στην επιβλητική νίκη με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου