Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΝ ΜΕ ΖΕΝΙΤ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ!

Για συμφωνία της Ζενίτ με την Μίλαν για το δανεισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης κάνουν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ , αλλά ο παίκτης που έχει απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν εμφανίζεται θετικός σε αυτή την προοπτική της καριέρας του.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, δήλωσε για το θέμα : «Υπάρχει μία πρόταση από την Ζενίτ για τον Παπασταθόπουλο, αλλά ο παίκτης απάντησε αρνητικά».

Οι ιταλοί αναφέρουν ότι η Ζενίτ έχει στραφεί στην περίπτωση του 22χρονου Έλληνα αμυντικού, μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Μίμο Κρίσιτο από τη Τζένοα.

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής πάντως είναι αρνητικός, παρόλο που ο χρόνος συμμετοχής του με τη φανέλα των "ροσονέρι" είναι περιορισμένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου