Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πήρε και Ταρντέλι η Ανζί!

Πήρε και Ταρντέλι η Ανζί!Η βραζιλιάνικη παροικία της Ανζί συνεχώς μεγαλώνει, καθώς μετά τους Ρομπέρτο Κάρλος και Ζουσιλέι, η ομάδα από το Νταγκεστάν ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντιέγκο Ταρντέλι από την Ατλέτικο Μινέιρο!
Η Ανζί έχει υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες στη Ρωσία και οι μεταγραφικές της κινήσεις αν μη τι άλλο το αποδεικνύουν. Μετά την έλευση στην ομάδα της Μακατσάλα του μεγάλου Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και συνολικές απολαβές που θα ξεπεράσουν τα 6 εκατ. ευρώ, το δεύτερο «χτύπημα» ήταν η απόκτηση του 22χρονους Ζουσιλέι από την Κορίνθιανς έναντι 10 εκατ. ευρώ. Το τρίτο δεν άργησε να έρθει, καθώς η ομάδα από το Νταγκεστάν ανακοίνωσε την απόκτηση ενός εκ των καλύτερων επιθετικών του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, Ντιέγκο Ταρντέλι, από την Ατλέτικο Μινέιρο έναντι 7,5 εκατ. ευρώ! Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από τέσσερα χρόνια, όταν άφησε την Αϊντχόφεν προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του, αρχικά για τη Φλαμένγκο και στη συνέχεια για την Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία πέρυσι πέτυχε 20 γκολ σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου