Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Λάθος για... bloopers! (video)

Λάθος για... bloopers! (video)Από τον Τόμας Κραφτ της Μπάγερν μέχρι τον Αλ Χάμπσι της Γουίγκαν, πολλοί τερματοφύλακες έκαναν τραγικά λάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκείνο του Σάμι Μποσούτ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, όμως, τους ξεπέρασε όλους!
Σαλβατόρε Σιρίγου (Λάτσιο - Παλέρμο)

Στο 18' της αναμέτρησης της Λάτσιο με την Παλέρμο και με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Λεδέσμα έβγαλε τη σέντρα και ο Σκούλι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την τραγική έξοδο του Σιρίγκου, για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Ασμίρ Μπέγκοβιτς (Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ)

Η φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε τη Σάντερλαντ στο Λονδίνο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21', όταν έπειτα από λανθασμένη συνεννόηση των Μπέγκοβιτς και Γουίλσον, ο Ντεμπά Μπα έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι έληξε τελικά με νίκη των «σφυριών» με 3-0, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σε πανομοιότυπη φάση υπήρξε και πάλι ασυνεννοησία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αυτή τη φορά με τον Σόουκρος, όμως ο Καναδός κατάφερε με πολύ ωραία επέμβαση στη συνέχεια να αποσοβήσει το γκολ.

Αλί Αλ Χάμπσι (Μάντσεστερ Σίτι - Γουίγκαν)

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουίγκαν με πολύ μεγάλη δυσκολία και πήρε τη νίκη 1-0 χάρη στο... δώρο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Αλί Αλ Χάμπσι έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις φέτος, όμως το τραγικό του λάθος στο αδύναμο σουτ του Σίλβα στο 37' ήταν εκείνο που έκρινε το παιχνίδι.

Φραντσέσκο Αντονιόλι (Σαμπντόρια - Τσεζένα)

Η Σαμπντόρια εμφανίστηκε ακόμη μία φορά κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα από την Τσεζένα με 3-2 στη Γένοβα. Το σκορ, μάλιστα, κολακεύει τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν στο 82' με 3-0 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι χάρη στο τέρμα του Βόλτα στο 83', έπειτα από λάθος του πολύπειρου τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Φραντσέσκο Αντονιόλι.

Τόμας Κραφτ (Ανόβερο - Μπάγερν)

Ο Τόμας Κραφτ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία από τη στιγμή που πήρε τη θέση του Μπουτ κάτω από τα δοκάρια της Μπάγερν. Δεν βρέθηκε στη μέρα του όμως στο παιχνίδι με το Ανόβερο, όπου οι Βαυαροί γνώρισαν την ήττα με 3-1. Το τρίτο τέρμα που δέχθηκε, και ενώ ο Ρόμπεν είχε μειώσει σε 2-1, μετά το μακρινό σουτ του Πίντο στο 62' είναι ανεπίτρεπτο για τερματοφύλακα που θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο...

Σάμι Μποσούτ (Λόκερεν - Ζούλτε Βάρεγκεμ)

Εκείνος, όμως, που αναμφίβολα ξεπέρασε πάντες με την γκάφα του, την οποία αναμένεται από εδώ και στο εξής να βλέπουμε στα bloopers, είναι ο τερματοφύλακας της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Σάμι Μποσούτ. Η ομάδα του ταξίδεψε στο Λόκερεν, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3' και ο Βέλγος γκολκίπερ κατάφερε να κάνει όλο το γήπεδο να... γελάει στο 9'. Στην προσπάθεια του να προωθήσει την μπάλα με το χέρι, κατάφερε να τη στείλει προς τα πίσω! Ο Ντε Κολέρ έγινε κάτοχός της και δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0... Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1.

Απολαύστε τις φάσεις των γκολ παρακάτω, ενώ στο πρώτο βίντεο μπορείτε να ανατρέξετε στο 1:25, προκειμένου να δείτε το γκολ του Σκούλι.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου