Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Από το χατ-τρικ στο φορείο!

Από το χατ-τρικ στο φορείο!Σε 78 λεπτά αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το έβδομο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε το χατ-τρικ που τον βάζει πρώτο στον πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μέσι.
Χωρίς, λοιπόν, το δικαίωμα αλλαγής και με σφοδρούς πόνους, ο Κριστιάνο αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του να τελειώσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο με πληγή στον αριστερό του αστράγαλο.
Ο Κριστιάνο είναι ο μόνος παίκτης της «Βασίλισσας» που όσο ήταν υγιής δεν έλειψε ούτε λεπτό από ματς πρωταθλήματος. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με την κατάστασή του, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και μάλλον θα συμπεριληφθεί κανονικά στον επόμενο αγώνα της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου