Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 52-55 (3η περίοδος)

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 52-55 (3η περίοδος)Το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα καλείται να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην φάση των προημιτελικών της Euroleague. Χωρίς προβλήματα παρατάσσονται οι «πράσινοι» αφού στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τέθηκε και ο Άλεξ Μάριτς έπειτα από τρείς -και πλέον- μήνες απουσίες. Από την άλλη οι Καταλανοί δεν έχουν στη 12άδα τους, τους Πιτ Μάικλ και Τζιανλούκα Μπαζίλε, όμως επιστρέφουν οι Φραν Βάθκεθ και Τζο Ινγκλες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. 

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.


3ο δεκάλεπτο:

Μπροστά με την έναρξη του β' μέρους ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Καστοριανού γκαρντ (37-38). 3/3 έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής. Πρώτος πονοκέφαλος για τον Ομπράντοβιτς με τον Φώτση να χρεώνεται το τρίτο του φάουλ και ενώ το σκορ είναι στο 40-40. Χάρις στον Μπατίστ οι "πράσινοι" ξαναπαιρνούν μπροστά με 44-43, ενώ λίγο μετά το τρίποντο του Νικ Καλάθης κάνει το 47-45 για τους φιλοξενούμενους. Ισοφαρίζει από τη γραμμή των ελευθέρων βολών ο Ρίκι Ρούμπιο. Εξαιρετικός ο Καστοριανός γκαρντ βάζει επικεφαλής στο σκορ την ομάδα του με 48-52. Κι άλλο καλά μαντάτα για τον "Ζοτς", τέταρτο φάουλ για τον Βάθκεθ. Γκολ φάουλ του Μπατίστ και 51-55.

2ο δεκάλεπτο:

Δυνατά μπαίνει στο παρκέ ο Διαμαντίδης και με τέσσερις δικούς του πόντους φέρνει μπροστά τους φιλοξενούμενους με 18-14. Εν'Ντονγκ και Γκριμάου ξαναδίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (21-18). Ζημιά κάνει ο πρώην "πράσινος" Γιάκα Λάκοβιτς με ένα λέι απ και ένα τρίποντο (26-21). Οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού, Νίκολας και Μπατίστ, μειώνουν σε 26-25. Καλό νέο για το "τριφύλλι" το τρίτο φάουλ του Εν' Ντονγκ. Τρίποντο από τον Άντερσόν φέρνει τους "μπλαουγκράνα" στο +4 (29-25). Πρώτο τρίποντο στο ματς για τους παίκτες του "Ζοτς" από τον Νίκολας και μάλιστα εύστοχο, για το 30-30. Λόρμπεκ, Πέροβιτς και ο Ναβάρο με ένα τρίποντο τρέχουν σερί 7-0 και φέρνουν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της 1' πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου δεκαλέπτου. Απαντούν οι πρωταθλητές Ελλάδας με λέι απ του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ και ένα τρίποντο του αρχηγού του. Με σκορ 37-35 οδηγούνται στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει τους γηπεδούχους να "χτίσουν" διαφορά και στο μεγαλύτερο μέρος έχει καταφέρει να επιβάλει το δικό του ρυθμό.


1ο δεκάλεπτο:

Με Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Φώτση και Βουγιούκα ξεκινά ο Ομπράντοβιτς. Πρώτο εύστοχο καλάθι από τον Άντερσον 3-0, άμεση η απάντηση από τον Βουγιούκα (3-2). Στο λόου ποστ πηγαίνει την μπάλα ο Παναθηναϊκός. Πόντο-πόντο πορεύονται οι δύο ομάδες. Δύο συνεχόμενα καλάθια του Λόρμπεκ, όμως, φέρνουν την Μπαρτσελόνα στο +5 (11-6). Στο -1 οι "πράσινοι" με Βουγιούκα και Νίκολας (11-10). Ισοφαρίζουν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς με τον αρχηγό της ομάδας σε 14-14 και όπλο την πιεστική άμυνα. Ο Παναθηναϊκός δεν επιχείρησε στην πρώτη περίοδο ούτε ένα σουτ από τα 6,75.

* Ο Πουγιόλ είναι μεταξύ των θεατών στο "Παλαού Μπλαουγκράνα"

* Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία.

* Λευκές εμφανίσεις για τους "πράσινους", τις παραδοσιακές φορούν οι "μπλαουγκράνα"

* To "Παλαού Μπλαουγκράνα" αρχίζει να γεμίζει ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο παρκέ και προθερμαίνονται.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 37-35,

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο, Λάκοβιτς, Ναβάρο, Πέροβιτς, Βάθκεθ, Ινγκλες, Εν΄Ντονγκ, Μόρις, Λόρμπεκ, Άντερσον, Γκριμάου

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου

Γήπεδο: «Παλαού Μπλαουγκράνα

Διαιτητές: Ζόραν Σουτούλοβιτς (Μαυροβούνιο), Ματέι Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου