Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο Αδαμίδης κράτησε Χιμένεθ!

Ο Αδαμίδης κράτησε Χιμένεθ!Η εφημερίδα Diario Informacion αποκάλυψε πως η Έρκουλες είχε συμφωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ, όμως ο Σταύρος Αδαμίδης έριξε... απαγορευτικό στην αποχώρηση του Ισπανού από τηνΑΕΚ!
Ο ΚΟΡΙΟΣΤο καλοκαίρι όμως;
Μετά τον εντός έδρας διασυρμό από την Οσασούνα την περασμένη Κυριακή, η Έρκουλες απέλυσε τον Βίγκο και στράφηκε στην περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Diario Informacion, οι νεοφώτιστοι στην Primera τα είχαν βρει σε όλα με τον τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος έπρεπε να συναντηθεί με τον Αδαμίδη και να του γνωστοποιήσει την απόφασή του να επιστρέψει στη χώρα του.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Ένωσης έριξε άκυρο και έτσι ο Χιμένεθ ενημέρωσε τους ανθρώπους της Έρκουλες πως δεν μπορεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αλικάντε να στραφεί στον Χουάν Κάρλος Μαντιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου