Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός-Σιένα 89-41

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Σιένα 89-41

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/03/22/214512.jpg?w=400&f=bicubicΤο πρώτο από τα τρία βήματα που τον χωρίζουν από το Final 4 της Βαρκελώνης … έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εύκολα της Σιένα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με 89-41.
 Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο ματς. Κατάφερε να προηγηθεί 9-0 μετά από σχεδόν 3΄αγώνα με την Σιένα να μην μπορεί να βρει λύση στην επίθεσή της. Μπουρούσης και Σπανούλης οδηγούσαν την «ερυθρόλευκη» επίθεση με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 17-0 στα 5΄. Το πρώτο καλάθι της Σιένα μπήκε από τον Ζήση 1.30΄ πριν το τέλος της περιόδου. Το τελικό 24-4 έδειχνε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο στο παρκέ του ΣΕΦ υπήρχε μία ομάδα μόνο.

Σχόλιο:


Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Σιένα συνέχισε να μοιάζει χαμένη. Λάθη, τραγικά ποσοστά και χώρος στον Ολυμπιακό να τρέξει έκαναν γρήγορα το σκορ 31-4. Το 0/18 σουτ δύο πόντων των Ιταλών τα έλεγε όλα και ο Ολυμπιακός είχε μετατρέψει το ματς σε προπόνηση. Ένα καλάθι και φάουλ του Γκόρντον έφερε την διαφορά στο +30 στα μισά της δεύτερης περιόδου και λίγο στο ημίχρονο στο 47-9 με τους εννέα πόντους των Ιταλών να αποτελούν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας. 


Σχόλιο: 


Στο τρίτο δεκάλεπτο η Σιένα εξακολουθούσε να μην μπορεί να βρει στόχο. Τα ποσοστά της ήταν τραγικά και ο Ολυμπιακός το μόνο που έκανε ήταν να αυξάνει την διαφορά σε… πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της διοργάνωσης νούμερα. Το πρώτο καλάθι της Σιένα στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε στα 5΄με το σκορ να είναι στο 55-11. Το 61-22 της τρίτης περιόδου έδειχνε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ. 



Δεκάλεπτα: 24-4, 47-9, 61-22, 89-41



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου