Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αμπιντάλ: φόβοι για καρκίνο

Αμπιντάλ: φόβοι για καρκίνοΣοκ στην Μπαρτσελόνα με την είδηση ότι ο αμυντικός της, Ερίκ Αμπιντάλ έχει όγκο στο συκώτι.
Την επόμενη Παρασκευή (18/3) ο διεθνής Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο λόγος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρνει ηρεμία στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.
Αυτό γιατί βρέθηκε όγκος στο συκώτι του και θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. «Το συκώτι του Αμπιντάλ είναι πιθανόν να έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο. Την Παρασκευή αναμένεται να χειρουργηθεί», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.
Ήδη αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει την στήριξή τους στον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μέσω του twitter αναφέρει: «Όλοι ας δώσουν κουράγιο στον Αμπιντάλ. Πολύ άσχημα νέα για το ποδόσφαιρο». Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κακά από την πλευρά του είπε: «Πόσο άσχημα νέα; Ο Αμπιντάλ μπορεί να έχει καρκίνο στο συκώτι. Ας προσευχηθούμε όλοι για αυτόν».
«Θέλω να δείξω όλη μου την στήριξη στον Αμπιντάλ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά», είπε ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου