Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σέζαρ: «Έβαλα τα κλάματα»!

Σέζαρ: «Έβαλα τα κλάματα»!Οι «γκέλες» του Ζούλιο Σέζαρ στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Μπάγερν στοίχισαν πολύ στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ίντερ, ο οποίος εξιλεώθηκε από το γκολ του Πάντεφ.
Όταν ο Σκοπιανός συμπαίκτης του Σέζαρ σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στην Ίντερ, ο Ζούλιο Σέζαρ παραδέχτηκε ότι έκλαψε, αφού έβγαλε από μέσα του όλη τη συναισθηματική φόρτιση που είχε συσσωρευτεί από το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο «Αλίανζ Αρίνα», και το οποίο διαδέχτηκε το προηγούμενο λάθος που έκανε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.
Αναλυτικά, ο Ζούλιο Σέζαρ είπε:
«Το πρώτο γκολ που δέχτηκα ήταν μία τραγική στιγμή για μένα. Ήθελα να φύγω εκείνη τη στιγμή από το γήπεδο και να επιστρέψω στο Μιλάνο... με τα πόδια. Ήταν μία ψυχρολουσία για μένα, αλλά συνήλθα και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου τα καταφέραμε. Όταν ο Πάντεφ πέτυχε το 3-2 άρχισα να κλαίω. Ευχαρίστησα το Θεό και τους συμπαίκτες μου. Θα ήμουν συντετριμμένος αν αποκλειόμασταν, πόσω μάλλον από τα δικά μου λάθη. Ελπίζω οι γκέλες μου να τελείωσαν εδώ για φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου