Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κάν' το όπως το 2009!

Κάν' το όπως το 2009!Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία… Και από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την Ευρώπη, κανείς δεν είναι διατεθειμένος στον Άρη να παρατήσει τα όπλα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Κι όμως ο Άρης το τέσσερα στα τέσσερα το έχει ξανακάνει… Δύο χρόνια πριν όταν τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη (0-1) βρέθηκε τέσσερις βαθμούς μακριά από τη Λάρισα και την πέμπτη θέση. Οι «κίτρινοι» το πάλεψαν μέχρι τέλους κέρδισαν τον Πανσερραϊκό εκτός με 2-1, τον ΟΦΗ εντός με 4-1, την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0 και τον Πανθρακικό στο Βικελίδης με 3-2. Οι παίκτες του Άρη τότε είχαν κάνει το καθήκον τους, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ, αφού το εισιτήριο τότε το είχε πάρει η ομάδα της Θεσσαλίας, καθώς μια αγωνιστική πριν το φινάλε είχε κερδίσει στο Καραϊσκάκη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και είχε εξασφαλίσει εκείνη την είσοδό της στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.
Φέτος ο Άρης τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από τον… παράδεισο και όλοι είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο της εισόδου στα πλέι οφ… Καθοριστικός θα πρέπει να θεωρείται και ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου εκεί όπου όλοι στο στρατόπεδο του Άρη θέλουν το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο, ώστε κανένας από τους δύο προπορευόμενους να μη διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Άρη…
Επιστροφή στις προπονήσεις
Το πρώτο βήμα ο Άρης θέλει να το κάνει την Κυριακή απέναντι στον Πανσερραϊκό. Η προετοιμασία για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα συνεχιστεί την Τετάρτη μετά το ρεπό της Τρίτης που έδωσε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στους παίκτες του. Ο Τσιώλης βρέθηκε με ταξίδι αστραπή στην Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρει τα πράγματά του στη Θεσσαλονίκη.
Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν αιματολογικές εξετάσεις, ενώ αυτό που καίει το τμήμα είναι η έφεση που έχει κατατεθεί ώστε να εξαλειφθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ δεν πρέπει να τιμωρηθεί η έδρα τους. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου