Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κούδας: «Ο ΠΑΟΚ έχει άλλο πρόσωπο»

Κούδας: «Ο ΠΑΟΚ έχει άλλο πρόσωπο»Ο Γιώργος Κούδας μίλησε για τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚμε την ΑΕΚ και τόνισε πως ο «δικέφαλος» από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει άλλο πρόσωπο. Ο παλαίμαχος άσος των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε και στον Μανώλη Ρασούλη.
Για τον Μανώλη Ρασούλη: «Έτυχε να τον γνωρίσω πριν πολλά χρόνια… Από τότε είχαμε μία ζεστή και ανθρώπινη φιλία. Ήταν ένας πνευματώδης άνθρωπος και πολύ ζεστός. Ήταν φίλαθλος του ΟΦΗ, αλλά επειδή έμενε πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ήταν και ΠΑΟΚ… Ήμουν ένας από αυτούς που θαύμαζε και έτσι γεννήθηκε η ιδέα του "πότε Βούδας, πότε Κούδας"».
Για το αποψινό ματς, σε σχέση με τη συντριβή του ελλιπή ΠΑΟΚ στο παιχνίδι πρωταθλήματος: «Είναι δυο μεγάλες ομάδες, που έχουν πολλά χρόνια να κατακτήσουν έναν τίτλο. Με την ποιότητα που έχουν, μπορούμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο… Από παιχνίδι σε παιχνίδι, οΠΑΟΚ έχει άλλο πρόσωπο… Ένας Γκαρσία κι ένας Βιτόλο δίνουν μια άλλη φιλοσοφία στην ομάδα».
Για το αν ο Γιώργος Κούδας θα είχε θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είχα κι εγώ συγκρούσεις με τους προπονητές μου κατά καιρούς… Δεν μπορείς να βάλεις, ας πούμε, τον Μέσι σε καλούπι. Αυτό το ταλέντο! Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λείπει ένας Μέσι από κάθε ομάδα. Πλέον, αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρότερο βαθμό. Πρέπει να αφήνουμε τα ταλέντα να… ξεπετιούνται. Δεν δίνεται περιθώριο τους παίκτες να ρισκάρουν, να κάνουν κάτι παραπάνω».
Για το ποια ομάδα εκ των Ολυμπιακού Βόλου και Ατρομήτου προτιμά, σε περίπτωση που προκριθεί ο ΠΑΟΚ, στον τελικό: «Με μια λογική δική μου, θα διάλεγα τον Ολυμπιακό Βόλου. Η δουλειά του Σάκη Τσιώλη φαίνεται ακόμα. Θέλω έναν τελικό να δούμε ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου