Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κατέθεσαν στον εισαγγελέα Βασσάρας, Θωμαίδης και Πιλάβιος


Με τις καταθέσεις του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη, του διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας Κύρου Βασσάρα και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος κύκλος καταθέσεων στον εισαγγελέα για την υπόθεση της δωροδοκίας σε δύο αγώνες και του περιεχομένου των κασετών.

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Δίκη του Blue Sky», Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του οποίου έγιναν οι αποκαλύψεις από τις οποίες ξεκίνησαν όλα.


Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο –μετά από την δίωρη κατάθεσή του στο εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου- ο κ. Θωμαϊδης αρνήθηκε να αναφέρει λεπτομέρειες, αλλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατέθεσα ηχητικά ντοκουμέντα, το περιεχόμενό τους δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να σας το πω, αλλά και μια ιδιόχειρη επιστολή του αποστολέα των CD. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει η κοινωνική απαίτηση σε σχέση με την πρώτη… παράγκα».




Ο επόμενος στη λίστα ήταν ο Κύρος Βασσάρας ο οποίος εξήλθε του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα ένα τέταρτο πριν από τις 13.00. Ο διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας ενημέρωσε τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τον τρόπο ορισμού των διαιτητών, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να στραφεί δικαστικά σε βάρος του διαιτητή Σωτήρη Βοργιά για τα υπονοούμενα του τελευταίου περί «στησίματος των διαιτητών».




Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, βγήκε από το γραφείο το εισαγγελέα λίγο μετά τις 15.30 αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν διαφώτισε με κάτι νέο την υπόθεση. «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη για να λύσουμε τα όσα προβλήματα υπάρχουν» σημείωσε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο ενώ δεν παρέλειψε να πει για ακόμη μία φορά ότιδεν έχει λάβει επιστολή από τον Σωτήρη Βοργιά ή κάποιον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου