Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΚΑΣΕΤΕΣ ΘΩΜΑΪΔΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΒΑΣΣΑΡΑ

Στην υπόθεση των δωροδοκιών στο ποδόσφαιρο νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος κατέθεσε στον εισαγγελέα, παρέδωσε σε φάκελο cd's μαζί με ιδιόχειρη επιστολή αγνώστου!

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Δίκη του Blue Sky», Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του οποίου έγιναν οι αποκαλύψεις από τις οποίες ξεκίνησαν όλα. Ο δημοσιογράφος έμεινε στο γραφείο του Σιμιτζόγλου δύο ώρες. Βγαίνοντας δήλωσε πως παρέδωσε cd's και ιδιόχειρη επιστολή του ανθρώπου που του τα έστειλε, η ταυτότητα του οποίου είναι άγνωστη. Κατά την αποχώρηση ο Θωμαΐδης δήλωσε: «Η ανάκριση είναι μυστική, δεν θέλω να πω περισσότερα. Κατέθεσα ηχογραφημένο υλικό και μια ιδιόχειρη επιστολή. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει το κλίμα και αυτή τη φορά θα βρεθούν ένοχοι καθώς είναι λαϊκή απαίτηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο φάκελος με αυτά τα cd έφτασε στο γραφείο του Κυριάκου Θωμαΐδη στο κανάλι όπου εργάζεται την Καθαρά Δευτέρα και είχε μέσα cd's με ηχογραφημένο υλικό και ιδιόχειρη επιστολή. Όλα αυτά τα παρέδωσε ο Θωμαΐδης στον κ. Σιμιτζόγλου. Tο υλικό είναι το ίδιο με αυτό που παρέδωσε στη δικαιοσύνη και ο Αλέξης Κούγιας. Αρα σημασία έχει η ιδόχειρη επιστολή και η ταυτότητα του αποστολέα του υλικού
Θωμαΐδης: «Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα»

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Sentra fm 103.3:

«Παρέδωσα στον εισαγγελέα cd και ιδιόχειρη επιστολή που μου εστάλησαν στο Blue Sky. Η κατάθεση είναι μυστική και δεν μπορώ να πω περισσότερα όσον αφορά τον αποστολέα».

Για το αν πιστεύει πως αυτή τη φορά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την πρώτη «παράγκα», δήλωσε: 

«Στην παράγκα Νο.1 είχαμε στοιχεία σημαντικά και ενδιαφέροντα τα οποία παραγράφηκαν. Μόνο μετά από ενέργειες δικές μου και του Τριανταφυλλόπουλου καταδικάστηκαν τρεις παράγοντες. Για τη Νο.2 είμαι πιο αισιόδοξος λόγω και των οικονομικών συγκυριών που μαστίζουν τη χώρα, καθώς η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο να κερδίσει τον λαό».

Ο Κύρος Βασσάρας εξήλθε του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα ένα τέταρτο πριν από τις 13.00 χωρίς να κάνει δηλώσεις και αφού κατέθετε επί μιάμιση ώρα, ενώ στις 14:00 θα πάει ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου