Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ρούντολφ θέλει η ΑΕΚ (video)

Ρούντολφ θέλει η ΑΕΚ (video)Τον Ούγγρο επιθετικό Γκέργκελι Ρούντολφ, που αγωνίζεται δανεικός από την Τζένοα στην Μπάρι, παρακολουθεί η ΑΕΚσύμφωνα με ιταλικά και ούγγρικα μέσα, που αναφέρουν ότι άνθρωπος της «Ένωσης» τον παρακολούθησε την Κυριακή.
Απεσταλμένος της ΑΕΚ βρέθηκε στο Σαν Σίρο, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, για να παρακολουθήσει τον Ρούντολφ Γκέργκελι που αγωνίζεται στην Μπάρι με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα στον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Μίλαν.
Ο 26χρονος Ούγγρος είναι δανεικός με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και είχε πολύ καλή απόδοση στον αγώνα με τους Ροσονέρι, καθώς πέτυχε το γκολ της ομάδας του στον αγώνα που έληξε τελικά 1-1. Μάλιστα μέσα της πατρίδας του αναπαρήγαγαν την είδηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ.
Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι πριν από την μεταγραφή στην Τζένοα, ο Ρούντολφ αγωνίστηκε ακόμη στην Ντέμπρετσεν με 25 γκολ σε 52 συμμετοχές, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Νανσί.
Η ΑΕΚ θα στηριχθεί στις καλές της σχέσεις με την διοίκηση της Τζένοα που δημιουργήθηκαν από την μεταγραφή του Παπασταθόπουλου, για να καταφέρει να αποκτήσει τον Ρούντολφ με τη μορφή δανεισμού.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου