Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τσαμπιονς Λιγκ: Μάχη στο «θέατρο των ονείρων»

 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαρσέιγ, κοντράρονται στην ρεβάνς του 0-0 της Μασσαλίας, με την ομάδα του Φέργκιουσον να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.



Α’ ματς

Μαρσέιγ-Μάντσεστερ 0-0 

Παιχνίδι χωρίς τις πολλές φάσεις. Η Μαρσέιγ προσπάθησε περισσότερο να πετύχει κάποιο γκολ την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ έδειχνε να βολεύεται και με την ισοπαλία, με το τελικό σκορ να φαντάζει δίκαιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν και ο Φέργκιουσον έκανε το γνωστό ροτέισον για να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του, η Μάντσεστερ επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί που θα βρει την μισητή συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.
Το αποτέλεσμα αυτό ήταν βάλσαμο για την Μάντσεστερ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Λίβερπουλ και Τσέλσι για το πρωτάθλημα που πλέον καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να κυνηγήσει το όνειρο της κατάκτησης του τρέμπλ.
Στην αποστολή ο Πορτογάλος εξτρέμ Νάνι, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φέρντιναντ, Παρκ, Άντερσον, Έβανς και Όουεν. Ο Βαλένσια επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος μετά την αποχή λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Πρόβλημα με Βίντιτς, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», δεν προπονήθηκε χτες.

Πιθανή εντεκάδα: Φαν Ντερ Σάαρ, Εβρά, Βίντιτς, Σμόλινγκ, Ράφαελ, Κάρικ, Φλέτσερ, Σκόουλς, Γκίγκς, Ρούνεϊ, Ερνάντες

Μαρσέιγ: Πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ρεν με 2-0, ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Λιλ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Επανήλθε ο εξτρέμ Βαλμπουενά που θα κάτσει μάλλον στον πάγκο, θα απουσιάσει ο επιθετικός Μπραντάο που βρίσκεται στην Βραζιλία και θα χάσει και το ντέρμπι στο πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιθανή εντεκάδα: Μανταντά, Χάιντσε, Μπιά, Ντιαβαρά, Φανί, Σεϊρού, Γκονζάλες, Σισέ, Αϊγιού, Ζινιάκ, Ρεμί

Betting tips

*Η Μάντσεστερ είναι πανίσχυρη εντός έδρας καθώς φέτος σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης, έχει 18 νίκες και 3 ισοπαλίες.

*Οι δύο ομάδες εκτός από το 0-0 του πρώτου αγώνα, συναντήθηκαν ξανά στην φάση των ομίλων την σεζόν 1999-2000, με τους Άγγλους να επικρατούν 2-1 στην έδρα τους και τους Γάλλους να παίρνουν την ρεβάνς με 1-0.

*Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες ως γηπεδούχοι ενάντια σε γαλλικές ομάδες σε 11 παιχνίδια, ενώ συνολικά κόντρα σε γαλλικούς συλλόγους έχει 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 2 ήττες.

*Η Μαρσέιγ επί αγγλικού εδάφους έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ συνολικά κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετράει 8 νίκες, 7 ήττες και 4 ισοπαλίες.

*Πολύ under 2,5 στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. 6/7 για τους γηπεδούχους και5/7 για τους φιλοξενούμενους.

*Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί η Γιουνάιτεντ στις 7 τελευταίες υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

*7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν no goal.

*Τα τρία τελευταία παιχνίδια της Μαρσέιγ στην Αγγλία για την διοργάνωση συνοδεύτηκαν από under 2,5.

*Η Γιουνάιτεντ έχει προκριθεί στις 8 από τις 12 περιπτώσεις που το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της έληξε ισόπαλο, αλλά στις 9 φορές που το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-0 πήρε την πρόκριση τις 5 φορές.

*Η Μαρσέιγ έχει καταφέρει να προκριθεί στις 2 από τις 3 φορές που το πρώτο παιχνίδι την έδρα της δεν είχε νικητή

*O διαιτητής Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο από την Ισπανία, σε 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει διευθύνει έχει φέρει 6 άσους, 4 ισοπαλίες και 3 διπλά. Σε 3 παιχνίδια αγγλικών ομάδων που έχει σφυρίξει, οι αγγλικές ομάδες έχουν 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι που έχει σφυρίξει γαλλική ομάδα, η Μαρσέιγ επικράτησε 3-1 της Κοπεγχάγης για το Γιουρόπα Λιγκ.



Στο… ψαχνό: Παιχνίδι που σίγουρα έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Μάντσεστερ. Σε παιχνίδια όμως τέτοιου επιπέδου, αποδόσεις 1,50-που προσφέρει η 10bet.com για νίκη των γηπεδούχων- είναι για εμένα απαγορευτικές.

Γι’ αυτό με το ανάλογο ρίσκο θα κυνηγήσουμε μεγαλύτερες αποδόσεις. Βασική μας επιλογή το 2-3 goals σε απόδοση 1,90. Από εκεί και πέρα θα ρίξουμε κάποια ευρώ σε fun bets. Πρώτα σε σκοράκια, 1-0 σε απόδοση 5,10 και 2-0 σε απόδοση 5,70Χ-1 ημίχρονο-τελικό σε απόδοση 4,05 και για… χαβαλέ to score anytime τους Ερνάντες σε απόδοση 2,20, Γκονζάλες σε απόδοση 4,70 και Αϊγιού σε απόδοση 6,50.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου