Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Φερνάντο Μπελούτσι κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του και οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι το διαβατήριο ήταν η μεταγραφή του από τον Θρύλο στην Πόρτο.

Δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Σέρχιο Μπατίστα ο Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος κάνει μία εξαιρετική χρονιά και κάλεσε στην εθνική ομάδα της χώρας του τον πρώην «ερυθρόλευκο», για τα ματς με την Κόστα Ρίκα και τις ΗΠΑ.

Άλλωστε και ο προπονητής του συλλόγου Βίλας Μπόας στον οποίο αγωνίζεται, στάζει… μέλι! Ο Μπελούτσι παίζει καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία του παιχνιδιού της Πόρτο, αλλά σκοράρει, κιόλας, πανέμορφα γκολ, πολλά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η εφημερίδα «O' Jogo» με αφορμή την κλήση του στην εθνική Αργεντινής, είχε νέο αφιέρωμα στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και μάλιστα με μία επισήμανση, που έχει να κάνει με τους Πειραιώτες!

«Η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο, ήταν το κλειδί και για την κλήση του στην εθνική ομάδα», αναφερόταν χαρακτηριστικά στο κείμενο των Πορτογάλων, που εξηγούν ότι η φετινή παρουσία του στο Europa League έχει κάνει τη διαφορά και τον έφερε ψηλά στην εκτίμηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Κι έτσι είναι, κακά τα ψέματα. Όχι ότι ο «Ράστα» δεν είχε πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, απλώς, δεν είχε του δόθηκε η δυνατότητα να παίξει στο Champions League σε πολλούς αγώνες.

Λίγα λεπτά στην πρώτη του χρονιά κόντρα στην Τσέλσι και στη δεύτερη οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν στο Κύπελλο UEFA, όπου κι εκεί σκόραρε ένα γκολ κόντρα στην Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι έτσι, θεωρούν ότι… διαβατήριο για την εθνική Αργεντινής αποτέλεσε η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου