Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

O Duracell Βύντρα! (video)

O Duracell Βύντρα!Θέμα χρόνου είναι να υπογράψει ο Λουκάς Βύντρα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr θυμίζει την ιστορία του από τον Φεβρουάριο του 2004 με τα πράσινα πεπραγμένα του!
Ο Λουκάς Βύντρα γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1981 στην πόλη Αλμπερχίτσε της Τσεχίας και ξεκίνησε την καριέρα του στον Αλμωπό Αριδαίας σε ηλικία 17 ετών (σεζόν 1998-99). Η πολύ καλή του παρουσία εκεί του έδωσε άμεσα την μεταγραφή για τον Πανηλειακό το 2000. Ομως, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, ο σύλλογος της Ηλείας τον έδωσε ως δανεικό στη Βέροια για να... ψηθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που αγωνιζόταν.
Η επιστροφή του στον Πύργο έγινε έπειτα από ένα χρόνο και τότε ο Βύντρα «έβγαλε μάτια» με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον παρακολουθούν πολύ στενά. Η μετακόμιση του στην Παιανία έγινε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2004. Η πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα ήταν την 1η Φεβρουαρίου του ίδιου έτος και συνεχίζει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι και σήμερα.


Πρωτάθλημα και Κύπελλο με πέντε συμμετοχές
Στην πρώτη του παρουσία με τα πράσινα ο Λουκάς Βύντρα κατέκτησε το νταμπλ, χωρίς όμως να έχει αγωνιστεί πάρα πολύ με τον Παναθηναϊκό, έχοντας μόλις πέντε συμμετοχές στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ομως, στο τέλος της σεζόν με την απομάκρυνση του Γιούρκα Σεϊταρίδη έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος του τριφυλλιού, στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας, αν και αγωνιζόταν στον Πανηλειακό ως στόπερ.


Η φανέλα στο σπίτι του
Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουν αλλάξει πάρα πολλοί προπονητές (Γιτζάκ Σουμ, Ζντένεκ Σκάζνι, Τότης Φυλακούρης, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, Χανς Μπάκε, Γιάσμινκο Βέλιτς, Βίκτορ Μουνιόθ, Χενκ Τεν Κάτε, Νίκος Νιόπλιας και τώρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα) τα τελευταία εφτά χρόνια αλλά ο Βύντρα δεν χάνει την φανέλα βασικού με τους τεχνικούς του Tριφυλλιού να του έχουν εμπιστοσύνη και να του... δίνουν επ' ώμου το δεξί άκρο της άμυνας. Ο 30χρονος άσος έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.


Το εξιλαστήριο θύμα
Ο Βύντρα είναι από τους παίκτες που έχουν περάσει πολλά στον Παναθηναϊκό καθώς ήταν πάντα ο πρώτος που τα «άκουγε» από την εξέδρα. Ο Λουκάς, όμως, έβαζε πάντα κάτω το κεφάλι και δούλευε σκληρά για να διορθώσει τις σέντρες του αλλά και την... απροσεξία του. Το κράξιμο» έχει σταματήσει τα τελευταία δύο χρόνια αφού έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ως γνωστόν, λήγει το καλοκαίρι, αλλά ο διεθνής άσος έχει ως προτεραιότητα το Tριφύλλι και αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του λέγοντας το ναι, στην επέκταση της συνεργασίας τους, σήμερα.


Οι σειρήνες του εξωτερικού ήχησαν...
Στον Παναθηναϊκό, κυρίως οι φίλαθλοι δεν είχαν σε μεγάλη εκτίμηση τον διεθνή άσο, όμως οι «σειρήνες» από το εξωτερικό άρχισαν να τον καλούν από το 2007. Η Χέρτα ενδιαφέρθηκε πολύ έντονα για να τον πάρει στο Βερολίνο καθώς πρόσφερε 1,6 εκατ. ευρώ, αλλά «έφαγε πόρτα» από το Tριφύλλι.
Ενδιαφέρον για τον Λουκά Βύντρα έχουν εκδηλώσει οι Στουγκάρδη, Σιένα, Χοφενχάιμ, Αμβούργο, Γιουβέντους, Τζένοα ενώ τώρα έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τη Λάτσιο για να μετακομίσει στην Ιταλία.


Σύνθημα στις κερκίδες
Αυτό που δεν περίμενε ποτέ ο Λουκάς Βύντρα είναι να γίνει σύνθημα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Όμως αυτό πραγματοποιήθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 3-0, με τον «Βυντρίνιο» να σημειώνει τα δύο πρώτα τέρματα των πρασίνων. Το «Λουκάς Βύντρα οέ οέ οέ» δονούσε την ατμόσφαιρα. Ο Βύντρα έγινε σύνθημα και στα μπουζούκια πέρσι με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν πάει στον Βέρτη και τον Σιμάο να κλέβει την παράσταση επί σκηνής δίνοντας το... έναυσμα για το σύνθημα!


O Duracell Βύντρα
Να μείνει ένας παίκτης πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι σπάνιο και αν ο Λουκάς Βύντρα συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2014 τότε θα κλείσει δέκα χρόνια στο Τριφύλλι κάνοντας τον έναν από τους πιο Duracell παίκτες των πρασίνων.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ
ΣΕΖΟΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΚΥΠΕΛΛΟ
ΕΥΡΩΠΗ
2003-2004
5
3
-
2004-2005
27
3
7 (1)
2005-2006
23
1
6
2006-2007
26
6
8
2007-2008
23
1
7
2008-2009
30 (2)
3
12
2009-2010
24 (4)
5
13 (1)
2010-2011
21 (2)
3 (1)
6
ΣΥΝΟΛΟ
179 (8)
25 (1)
59 (2
ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ
Δύο πρωταθλήματα Ελλάδος: 2004, 2010
Δύο Κύπελλα Ελλάδος: 2004, 2010
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου