Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Στην κόψη του ξυραφιού





Στην κόψη του ξυραφιού 
15/3/2011

Επαναληπτικούς «φωτιά» περιλαμβάνει η Τρίτη για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μόναχο η Μπαγερν καλείται να υπερασπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» κόντρα στην Ίντερ (21:45, Mega), που δεν θέλει να απολέσει τόσο νωρίς το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. «Πονηρό» αποτέλεσμα κρίνεται το 0-0 του «Βελοντρόμ» πριν από 15 ημέρες ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην αποψινή ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» (21:45, Nova 1) οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί απέναντι στους Μασσαλούς, οι οποίοι προκρίνονται με δύο αποτελέσματα (video).
Εκτός του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ίντερ και την Μπάγερν (2-0), οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν. Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA την περίοδο 1988/89 η Ίντερ είχε νικήσει 2-0 στο Μόναχο, αλλά οι Βαυαροί επικράτησαν στον επαναληπτικό της Ιταλίας με 3-1. Τη σεζόν 2006/07 αναμετρήθηκαν στους ομίλους του Champions League και η Μπάγερν νίκησε ξανά στο Μιλάνο (2-0), ενώ στη Γερμανία οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.
Συνολικά, η Μπάγερν ως γηπεδούχος απέναντι σε ιταλικές ομάδες μετρά 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ η Ίντερ επί ιταλικού εδάφους έχει 4 νίκες, ισάριθμες ήττες και 7 ισοπαλίες. Οι Βαυαροί έχουν προκριθεί και στις 20 φορές που σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είχαν επικρατήσει εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα. Οι «νερατζούρι» έχουν προκριθεί μόλις στις δύο περιπτώσεις από τις έξι που έχασαν το πρώτο ματς στην έδρα τους. H μοναδική φορά που μία ομάδα προκρίθηκε σε επόμενη φάση νοκ άουτ αγώνων του Champions League έχοντας χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της, ήταν στα ημιτελικά του 1996, όταν ο Άγιαξ ανέτρεψε το 1-0 του Άμστερνταμ νικώντας με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Μάντσεστερ και Μαρσέιγ είχαν αναμετρηθεί στην πρώτη φάση των ομίλων της περιόδου 1999/2000, με τη Γιουνάιτεντ να επικρατεί 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και να χάνει 1-0 στη Γαλλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες (καμία ήττα) ως γηπεδούχοι απέναντι σε γαλλικές ομάδες, ενώ οι Μασσαλοί επί αγγλικού εδάφους έχουν 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει προκριθεί στις 8 από τις 12 περιπτώσεις που το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς έληξε ισόπαλο, αλλά στις εννέα φορές που το πρώτο ματς δεν είχε σκορ (0-0) κατάφερε να πάρει το εισιτήριο μόλις στις πέντε περιπτώσεις. Η Μαρσέιγ, από την άλλη, έχει καταφέρει να προκριθεί στις 2 από τις 3 φορές που το πρώτο ματς στην έδρα της δεν είχε νικητή. Μάλιστα αυτές οι προκρίσεις είχαν έρθει στη ρεβάνς αγώνων που είχαν λήξει 0-0 στο γήπεδό της.
Για τις απουσίες και τα αγωνιστικά θέματα των τεσσάρων ομάδων μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα «Πρακτορείο».
Με γκολ του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις η Μπάγερν πέτυχε το διπλό επί της Ίντερ στην πρώτη αναμέτρηση:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου