Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Επέστρεψε στην Άρσεναλ ο Λέμαν!

Επέστρεψε στην Άρσεναλ ο Λέμαν!Η μεγάλη επιστροφή πραγματοποιήθηκε. Ο Γιένς Λέμαν είπε το ναι στον Αρσέν Βενγκέρ και  επιστρέφει στα γήπεδα. Ο 41χρονος πορτιέρο ο οποίος είχε αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2010 θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η Άρσεναλ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αφού έχει μείνει μόνο με τον Αλμούνια μετά τους τραυματισμούς των Φαμπιάνσκι και Σέζνι, ενώ ο Μανόνε είναι δανεικός στην Χαλ. Έτσι, ο Αρσέν Βενγκέρ απευθύνθηκε σε έναν παλιό γνώριμο ο οποίος είπε το ναι.

«Γνωρίζω καλά την ομάδα και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εάν καταφέρω να συμβάλω κι εγώ θα είναι ακόμα καλύτερα», δήλωσε ο Λέμαν ο οποίος αναμένεται άμεσα να βρεθεί στην αποστολή της Άρσεναλ για το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρόμιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου