Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μείωση ή λύση συμβολαίου για Τόχα

Ο Άρης προσπαθεί να μειώσει το ύψος των συμβολαίων των παικτών του και για αυτό πρότεινε στον Τόχα μείωση αποδοχών που αγγίζει το 50% ρίχνοντας τις αποδοχές του Χιλιανού στις 180.000 το χρόνο.
Ο Άρης όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες προσπαθούν να μειώσουν το κόστος της ομάδας και για να γίνει αυτό εφικτό θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια της ομάδας.
Βάσει αυτού του στόχου της διοίκησης έγινε πρόταση μέσω του μάνατζερ του, στον Κάρλος Τόχα για μείωση αποδοχών που θα αγγίζει το 50% του συμβολαίου. Εάν αυτή γίνει δεκτή, τότε ο κολομβιανός θα λαμβάνει 180.000 ευρώ ετησίως από τον Άρη, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει και 150.000 στην Στεάουα, από την οποία και απέκτησε τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι.
Εάν ο Τόχα δεν δεχθεί αυτή την πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον παίκτη να λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου