Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Μπέντνερ!

Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Μπέντνερ!Την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής με τον Νίκλας Μπέντνερ εξετάζει σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα η Μπεσίκτας!



Οι κυπελλούχοι Τουρκίας ψάχνουν διακαώς τον στράικερ που θα προσδώσει κύρος και αποτελεσματικότητα στην επιθετική του γραμμή, μετά από μια μετριότατη χρονιά στο πρωτάθλημα της χώρας, την οποία ολοκλήρωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Μίροσλαβ Κλόζε ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Λάτσιο, η διοίκηση των «αετών» προσανατολίζεται στον Δανό φορ, ο οποίος δείχνει παραγκωνισμένος από τον Αρσέν Βενγκέρ στον λονδρέζικο σύλλογο. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Hurriyet αναφέρει πως άνθρωποι της Μπεσίκτας ετοιμάζουν πρόταση για τον υψηλόσωμο φορ, ο οποίος θέλει να ξαναπάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Να σημειωθεί πως ο Μπέντνερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι και το καλοκαίρι του 2014, με τον ίδιο ωστόσο να επισημαίνει με πρόσφατες δηλώσεις του, πως είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «Emirates».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου