Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Στο CAS ο Ηρακλής!

Η ΠΑΕ Ηρακλής συνεχίζει τον αγώνα της, καθώς δια του νομικού εκπροσώπου της, Γρηγόρη Ιωαννίδη, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών (CAS), καταθέτοντας έφεση. Τι ζητάει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η έφεση περιλαμβάνει δύο αιτήσεις. Η πρώτη αφορά στην ακύρωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης και η δεύτερη στην μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Το πρώτο αίτημα αφορά στην ΕΠΟ, ενώ το δεύτερο στην Σούπερ Λίγκα.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα το έννομο συμφέρον της ΠΑΕ, προς την κατεύθυνση της αποφυγής αγωνιστικής και οικονομικής ζημίας της. Μέσω της έφεσης, ο Ηρακλής ζητά να κληθεί και να παραστεί στην όλη διαδικασία η UEFA, όχι με την ιδιότητα της αντιδίκου, αλλά με αυτήν του παρατηρητή με δικαίωμα παρέμβασης. Μάλιστα η έφεση έγινε τύποις δεκτή από το CAS, που χορήγησε και το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Συνάντηση με την Λέσχη

Η διοίκηση και νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ηρακλής είχαν την Πέμπτη συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, στα Γραφεία της Μίκρας. Πραγματοποιήθηκε από την πλευρά της ΠΑΕ πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου