Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κλείνει Φάμπρεγκας

ΦάμπρεγκαςΤη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί στη Βαρκελώνη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.
Σε προφορική συμφωνία με τους »μπλαουγκράνα» έχει προχωρήσει ο »αρχηγός» της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας και πλέον μένει να οριστικοποιηθούν οι οικονομικοί όροι του »deal». Οι Λονδρέζοι φέρεται να αξιώνουν 45 εκ. ευρώ όμως δεν επιθυμούν την παραχώρηση ποδοσφαιριστών, όπως των Μπόγιαν και Τιάγκο.
Ο μάνατζερ του Καταλανού παίκτη, Ντάρεν Ντιν, αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο στη Βαρκελώνη, ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης και Ισπανίας.
Ήδη η Άρσεναλ αναζητά τον αντικαταστάτη του Φάμπρεγκας και τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Σκοτ Πάρκερ. Ο 30χρονος διεθνής Άγγλος μέσος δεν θέλει να αγωνισθεί τη νέα περίοδο στην Τσάμπιονσιπ με τη Γουέστ Χαμ και είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει από το »Άπτον Παρκ» στο »Έμιρεϊτς».
Η Μπαρτσελόνα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σεσκ θα κινηθεί για την απόκτηση του Χιλιανού Αλέξις Σάντσες καθώς και του Ιταλοαμερικανού, Τζουζέπε Ρόσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου