Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πρέμιερ Σκωτίας: Ημέρα των β΄ ρόλων

 Πρέμιερ Σκωτίας: Ημέρα των β΄ ρόλωνΟι ομάδες που συμπληρώνουν την 6αδα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής φάσης του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ανοίγουν το χορό των πλέι-οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον τίτλο.


ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ


ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ:
Γνώρισε μεσοβδόμαδα τη συντριβή 4-0 εντός έδρας από τη Ρέιντζερς σ’ ένα ματς που τέλειωσε με οκτώ παίκτες. Αυτή ήταν η μόλις 2η της ήττα στα τελευταία της έξι ματς και εξακολουθεί να παλεύει (κυρίως ...μαθηματικά θα έλεγε κανείς) για την 3η θέση. Οι πονοκέφαλοι ενόψε του ματς με την Κιλμάρνοκ για τον τεχνικό της είναι πάμπολλοί πλέον καθώς δεν μπορεί να στηριχθεί τόσο τους μακροχρόνια λαβωμένους Ντοντς και Γουάτσον και στους τιμωρημένους πλέον Ντίλον, Ντίξον , Γκομίς και Κοβάσεβιτς.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: 
Επίσης δεν μπόρεσε να αντισταθεί εντός έδρας στον έτερο διεκδικητή του τίτλου και γνώρισε κι αυτή βαριά ήττα 4-0. Παλεύει για την4η θέση με την αντίπαλο της από την οποία έχει γνωρίσει μία εντός έδρας ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενός τα άλλα δύο ματς τέλειωσαν δίχως νικητή. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ταξιδεύει στο «Ταναντάις Πάρκ»έχοντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες στα τελευταία της επτά ματς. Εκτός μάχης παραμένουν για τους φιλοξενούμενους οι λαβωμένοι Μπελ, Ράιτ και Ταουΐλ.

ΧΑΡΤΣ- ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

ΧΑΡΤΣ:
 Κάνει ότι περνάει από το χέρι της τον τελευταίο καιρό για να προσφέρει στη Νταντί Γιουνάιτεντ ελπίδες για να την 3η θέση πυ μόνον όμως με μία ..βιβλική καταστροφή θα χάει τελικά. Ο τεχνικός της Τζιμ Τζέφρις δεν θα έχει ξανά στη διάθεση του τους λαβωμένους Κάιλ, Καλούμ Έλιοτ και Γουάλας. Οι «καρδιές» μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες στα ισάριθμα τους πιό πρόσφατα ματς ενώ έχουν μόλις μία νίκη και δύο ήττες στα τελευταία τους έξι παιχνίδια.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Προέρχεται από την επιβλητική νίκη 3-0 στο κύπελλο επί της Σεντ Τζόνστον που της εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετράει τρεις νίκες , δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία της έξι ματς. Ο τεχνικός της Μακ Κολ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και ίσως κάνει ορισμένα αγωνιστικά πειράματα με δεδομένο ότι η ομάδα του δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

Στο ...ψαχνό: Τα προβλήματα απουσιών των γηπεδούχων επιτρέπουν στην Κιλμάρνοκ να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό στο ματς στο Νταντί. Οι αποδόσεις στην 10bet είναι εξαιρετικά ελκυστικές τόσο για το διπλό 4,02 όσο και το Χ 3,38. Σ’ ότι αφορά στο άλλο ματς της μέρας η Χαρτς έστω και δύσκολα μπορεί να βάλει φρένο στην ανοδική πορεία της Μάδεργουελ που έχει αλλού στραμένο το βλέμμα της. Η απόδοση του άσου είναι 1,76.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου