Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Εξετάζει Φερέιρα η Σπόρτινγκ

Εξετάζει Φερέιρα η ΣπόρτινγκΕπιμένουν οι Πορτογάλοι να συνδέουν το όνομα του Ζεσουάλδο Φερέιρα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι σκοπεύει να κάνει.

Οι συμπατριώτες του Φερέιρα τονίζουν ότι η παρουσία του Κάρλος Φρέιτα στην Σπόρτινγκ ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του Πορτογάλου προπονητή στην πατρίδα του. Επίσης, αναφέρουν ότι ένα επιπλέον κίνητρο γι αυτόν θα είναι το γεγονός πως θα έχει δουλέψει σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της χώρας του μετά το πέρασμά του από Μπενφίκα, Μπράγκα και Πόρτο.

Παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι λένε ότι ο Φερέιρα θα πάρει την τελική του απόφαση μόλις μάθει από τη διοίκηση το πλάνο της επόμενης σεζόν και τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρχει διοικητική σταθερότητα προκειμένου να συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος.

Σημαντικό ρόλο πάντως, θα παίξει και η πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός βγάλει την ομάδα του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα είναι σε θέση ισχύος, ειδάλλως είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τον πάγκο της Σπόρτινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου