Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Στέλνουν «αλάνι» στην Παιανία

 Στέλνουν «αλάνι» στην ΠαιανίαΤην επιστροφή του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως εξετάζει ο Σωτήρης Κυργιάκος, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Ο Έλληνας αμυντικός  ολοκληρώνει το πέρασμά του από τα γήπεδα της Premier League και στην ηλικία που βρίσκεται σκοπεύει να επαναπατριστεί, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Άλλωστε, έχει συμπληρώσει και το 32 έτος της ηλικίας του, με την καριέρα του να έχει μπει στην… τελική της ευθεία.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, τα αγγλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον παίκτη, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Βέβαια, για όσους δεν θυμούνται, ο έμπειρος στόπερ πριν από κάποια χρόνια είχε έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος μάλιστα μερικούς μήνες μετά, είχε εισηγηθεί αρνητικά, όταν τέθηκε θέμα επιστροφής του Κυργιάκου στους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου