Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Βάζουν «τάξη» στον ΠΑΟΚ

Βάζουν «τάξη» στον ΠΑΟΚ«Θορυβημένοι» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις τάσεις φυγής που παρουσιάζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, παίρνουν τα «μέτρα» τους και αναμένονται εξελίξεις μετά τα πλέι οφ.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν σκοπό να περάσουν το μήνυμα ότι αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. Όμως οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποφασίσει ότι θα υπάρξουν κάποιες κουβέντες με μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέρεται να  είναι δυσαρεστημένοι από τον Δικέφαλο του Βορρά και γι’ αυτό – προφανώς- κοιτούν αλλού, όπως λένε στην ΠΑΕ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης θεωρεί ότι κανείς από αυτούς του ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να παραμείνουν στην ομάδα, εφόσον είναι δυσαρεστημένοι, και πως αυτό αδικεί την ομάδα. Έτσι λοιπόν, θα είναι προτιμότερο να φέρουν προτάσεις από συλλόγους που ενδιαφέρονται να μεταγραφούν και να αποτελέσουν παρελθόν.
Με αφορμή το θέμα του Βιτόλο, βγήκαν προς τα έξω και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ισχυρίστηκαν ότι έχουν πρόταση από άλλο σύλλογο, όμως αυτές οι προτάσεις δεν έφτασαν μέχρι τα γραφεία του ΠΑΟΚ. Επομένως, στον «δικέφαλο» έχουν σκοπό να ξεκαθαριστούν αυτά τα θέματα μόλις ολοκληρωθούν τα πλέι οφ ώστε να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα και να υπάρχει τάξη στα αποδυτήρια.
Τέλος, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής φέρει μία σοβαρή πρόταση, τότε θα πουληθεί. Αλλά με τωρινά δεδομένα, πλην του Βιεϊρίνια, αυτό φαντάζει  δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου