Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τσεκάρει Σκόκο στο ΟΑΚΑ η Άντερλεχτ!

ΣΚΟΚΟΝέο δημοσίευμα από το Βέλγιο κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir», σκάουτερ της ομάδας θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου, όταν η «Ένωση» θα δίνει τη μάχη της για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. «Η Άντερλεχτ παρακολουθεί τον Σκόκο. Η ομάδα από τις Βρυξέλλες ψάχνει σε όλη την αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπουσουφά. Για αυτό θα στείλει σκάουτερ στο ΟΑΚΑ για να δουν τον Αργεντινό επιθετικό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Ο Σκόκο μπορεί να παίξει στα πλάγια αλλά και στον άξονα, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τον αθηναϊκό σύλλογο, ο οποίος έχει οικονομικά προβλήματα », αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου