Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πίσω από τον Ομπάμα ο Μέσι

Πίσω από τον Ομπάμα ο Μέσι  Μια πολύ τιμητική διάκριση γνώρισε ο Λιονέλ Μέσι. Αυτή τη φορά δεν ήταν ακριβώς ποδοσφαιρική, αφού έχει να κάνει με το πόσο επηρεάζει ο Αργεντινός τον κόσμο γύρω του.


Για την ακρίβεια, ο Λιονέλ Μέσι συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σε έρευνα που διοργάνωσε το πασίγνωστο περιοδικό «Time».

Βέβαια μη νομίζετε ότι ο Μέσι είναι εκεί που συνήθως έχει μάθει να βρίσκεται… Δηλαδή, στην κορυφή! Αντιθέτως, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου βρίσκεται στη διόλου ευκαταφρόνητη 87η θέση για το 2011. Για να αντιληφθείτε όμως τη σημασία αυτής της διάκρισης, αξίζει να τονιστεί ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, ολόκληρος… πλανητάρχης δηλαδή, βρίσκεται μόλις μια θέση παραπάνω.

Όσον αφορά  την κορυφή της σχετικής λίστας, αυτή καταλαμβάνεται από τον Wael Ghonim, ο οποίος αν και μόλις 30 ετών, είχε προλάβει να γίνει στέλεχος της Google και στη συνέχεια μέσω του Facebook έγινε ο κύριος υποκινητής της επανάστασης στην Αίγυπτο.  Οι ενέργειές του ενέπνευσαν συνολικά 12 εκατ. ανθρώπους και τελικά οδήγησαν στην πτώση ενός καθεστώτος μετά από δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου