Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πρόβλημα με Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ!

Πρόβλημα με Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ!Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ενδέχεται να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα κόντρα στην Έβερτον καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.


Αυτή η είδηση αποτελεί πλήγμα για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον που θα ήθελε να έχει στην ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ. Παρόλα αυτά ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει λύσεις για την γραμμή κρούσης αφού  έχει σε καλή κατάσταση τόσο τον Γουέιν Ρούνεί όσο και τον Χαβιέ Ερνάντες.


«Θα δούμε πως θα πάει σήμερα στην προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει αύριο», τόνισε σχετικά με τον Βούλγαρο στράικερ ο Φέργκιουσον.

Ο Ντάρεν Φλέτσερ πάντως  είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ αφού έχει ξεπεράσει την γρίπη που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δεκαήμερο. Πάντως δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τα "ζαχαρωτά" αφού δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

«Όταν επιστρέψει θα μπει κατευθείαν βασικός. Είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης που περιμένουμε να γυρίσει», δήλωσε για τον συμπατριώτη του ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Οι αποδόσεις της 10bet για  τον αγώνα της Κυριακής του Πάσχα στο «Ολντ Τράφορντ» είναι:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1.44

Ισοπαλία: 4.32

Έβερτον: 7.84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου