Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ξεκαθαρίζει για Ντρογκμπά

Ξεκαθαρίζει για Ντρογκμπά Συνάντηση με τους διοικούντες της Τσέλσι θα έχει την επόμενη εβδομάδα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στους Λονδρέζους.
Σύμφωνα με την Sun ο Ιβοριανός και ο μάνατζερ του θα συναντηθούν με τον εκτελεστικό διευθυντή των «μπλε», Ρον Γκέρλι για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη στην ομάδα με τον Ντρογκμπά να είναι έτοιμος να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν του εγγυηθεί ρόλος βασικού.
Ο 33χρονος άσος από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Φερνάντο Τόρες βρίσκεται μόνιμα στον πάγκο και ο μάνατζερ του Ντρογκμπά θα ρωτήσει αν ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ενώ αν λάβει αρνητική απάντηση τότε θα ζητήσει εγγυήσεις πως ο Ιβοριανός στράικερ θα βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου