Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

gramp

Tο παλεύει για Πρίντεζη ο Ολυμπιακός  Τα περιθώρια στενεύουν για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα, όταν κι εκπνέει η προθεσμία για απόκτηση παικτών για τις ομάδες της Α1, θα έχει καλά νέα.



Το θέμα έχει κολλήσει στο οικονομικό, αφού παρά το γεγονός ότι η Ουνικάχα δεν υπολογίζει τον Πρίντεζη, αλλά θέλει να ξεφορτωθεί μια και καλή τα 1,2 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του 26χρονου άσου για τον επόμενο χρόνο, αλλά του προσφέρει σαν αποζημίωση ένα πολύ μικρό μέρος αυτού του ποσού, που σίγουρα δεν ικανοποιεί τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του ψάχνει την επιστροφή του Πρίντεζη στον Πειραιά (το επιθυμεί διακαώς και ο ίδιος)  αλλά αρνείται να επωμιστεί το μεγάλο βάρος του συμβολαίου του και γι’ αυτό μιλάει για δανεισμό,  μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου.
Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του μάνατζερ του Γιώργου Πρίντεζη,. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα παίζει ξανά στο ΣΕΦ.

Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη στη ρακέτα, ως αντι-Νεστέροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου