Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ο Ανρί κάνει την διαφορά

Ο Ανρί κάνει την διαφοράΟι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς επικράτησαν των Ντι Σι Γιουνάιντεντ με 4-0 με δύο γκολ του Τιερ Ανρί.
Ο διεθνής Γάλλος μέσος πέτυχε το πρώτο γκολ μετά από εννέα μήνες το προηγούμενο Σάββατο και φαίνεται πως «πήρε μπρος» για τα καλά. Απόψε, πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης στο 12’ και στο 38’ και συνέβαλε στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του Ρεντ Μπουλς.
Μάλιστα, στο 76ο λεπτό, αυτός έδωσε την τελική πάσα στον Λιντπέρε, ο οποίος «έγραψε το 3-0. Ο Αγκουντέλο διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις ολοκληρώνοντας το θρίαμβο της ομάδας του.
Εκτός από την βαθμολογική ενίσχυση της ομάδας της Νέας Υόρκης με  τρεις βαθμούς, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την φέρνει αγκαλιά με το Atlantic Cup. Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην regular season στους μεταξύ τους αγώνες κρίνουν τον νικητή του συγκεκριμένου τροπαίου.
Ντι Σι Γιουνάιντεντ: Χαμίντ, Κόρμπ (70’ Καράντα), Γιάκοβιτς, Κίτσεν, Μπουρτς, Καρέιρο, Μακάρτι (46’ Μπόσκοβιτς), Σιμς, Πόντιους, Ντέιβις (60’ Ινκένια), Ουολφ.
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Κουντούλ, Σόλι, Μάρκεζ, Ριμ, Μίλερ, Ρίτσαρντς (67’ Μπαλουσί), Ντε Ροζάριο, Ταΐνιο, Λιντπέρε, Ρότζερς (75’ Αγκουντέλο), Ανρί (81’ Ρόμπινσον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου