Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Διαρκείας και... φύγατε για διακοπές!

beach_tenerife

Διαρκείας και... φύγατε για διακοπές!

Είμαστε σίγουροι, αγαπητοί φίλοι του Funny Football, ότι εάν η αγαπημένη σας ομάδα έκανε προσφορές για εισιτήρια διαρκείας σαν αυτή της Νορθάμπτον που σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, τότε θα τρέχατε αμέσως ν’ αγοράσετε ένα!!!
Τι έκανε η αγγλική ομάδα; Περίπου ένα χρόνο πριν (Φλεβάρης 2010), ανακοίνωσε ότι όποιος φίλαθλός της αγόραζε εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 5 Μαρτίου του ίδιου έτους,θα κέρδιζε... τσάμπα διακοπές μιας εβδομάδας στην Ισπανία!!!
Αυτό θα πει... επιχειρηματικό δαιμόνιο! Τόποι προορισμού, η μαγευτική Τενερίφη(φωτό), ή κάποιο άλλο μέρος που θα επέλεγαν οι ίδιοι οι... τυχεροί οπαδοί στην ηπειρωτική Ισπανία.
Το πλήρες... πακέτο διακοπών συμπεριελάμβανε τη διαμονή στο ξενοδοχείο και το φαγητό, σε αντίθεση με τα έξοδα για τα αεροπορικά εισιτήρια που θα έπρεπε να καλυφθούν από τους ίδιους τους προνομιούχους φιλάθλους. Μικρό το κακό όμως!
Ο Ντέηβιντ Καρντόσα, πρόεδρος της ομάδας, είχε χαρακτηρίσει εκείνη την προσφορά «φανταστική», ενώ συνέχισε με πολύ χιούμορ λέγοντας: «Παίρνεις μία εβδομάδα διακοπές δωρεάν και βλέπεις ποδόσφαιρο για μία σεζόν, είναι κάτι σπουδαίο και ελπίζουμε να προσελκύσει κόσμο. Αν το ποδόσφαιρο που προσφέρουμε είναι για τα... σκουπίδια, μπορείτε να πάτε διακοπές και να ξεχάσετε τη μπάλα, όχι βέβαια ότι δεν θα δείτε καλό θέαμα»!!!
Εν όψει λοιπόν του δεύτερου μισού της τρέχουσας σεζόν, να μια καλή πρόταση που μπορείτε να κάνετε στους διοικούντες το σύλλογο που υποστηρίζετε (ιδίως αν ο τελευταίος παίζει... χάλια ποδόσφαιρο)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου