Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Aλλάζει στάση η ΑΕΚ με Τζιμπούρ!

Aλλάζει στάση η ΑΕΚ με Τζιμπούρ!Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά το επεισόδιο Χιμένεθ - Τζιμπούρ. Ο Τζιμπούρ πήγε στην σημερινή προπόνηση, απολογήθηκε μπροστά σε όλη την ομάδα, αλλά δεν προπονήθηκε, ενώ αλλάζει στάση η ΑΕΚ στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι θέλει προσπάθεια από όλους μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι στην προπόνηση. Τότε ο Τζιμπούρ του ζήτησε να πει ποιοι είναι αυτοί. Ο Χιμένεθ αρνήθηκε όμως ο Τζιμπούρ επέμενε και οι τόνοι ανέβηκαν.
Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν στα Ισπανικά και ο Χιμένεθ εκνευρισμένος είπε στον επιθετικό τηςΑΕΚ: «Επειδή εδώ γίνεται ότι θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ αύριο δεν θα έρθεις στην προπόνηση και θα απολογηθείς στον πρόεδρο».
Στη συνέχεια συμπαίκτες του Τζιμπούρ άρχισαν να του μιλούν και μετά από λίγο ο Χιμένεθ τον κάλεσε στο γραφείο του όπου μίλησαν για μισή ώρα. Μετά από την συζήτηση, ο Χιμένεθ έδωσε εντολή να προπονηθεί ο Γαλλοαλγερινός την Δευτέρα, όμως, αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου