Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς…

Κίνηση ανθρωπιάς…Ο Νουάνκο Κανού σχεδιάζει επένδυση 32 εκατομμυρίων δολαρίων στην Νιγηριά για την ανέγερση κλινικής για καρδιοπαθείς.
Ο άσος της Πόρτσμουθ αντιμετώπισε το 1996 καρδιακά προβλήματα και ίδρυσε το «Kanu Heart Foundation» το οποίο βοηθάει ασθενείς που πάσχουν από καρδιακά νοσήματα.
Ο Κανού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Κλίβελαντ και επέστρεψε στην ενεργό δράση χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και τώρα είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.
«Το ‘KHF’ βοηθάει εδώ και αρκετά χρόνια όλους εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν τις επεμβάσεις και τα φάρμακα. Δίνουμε ελπίδα σε περισσότερους από 410 ασθενείς και τους πηγαίνουμε στο εξωτερικό για επεμβάσεις. Η ανέγερση μιας κλινικής θα βοηθήσει τους ασθενείς που χρειάζονται άμεσα θεραπεία», δήλωσε ο Κανού στην The Punch.
«Η χρηματοδότηση της κλινικής θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Οι φίλοι μου από τον Άγιαξ και την Άρσεναλ υποσχέθηκαν πως θα με βοηθήσουν. Η Νιγηρία είναι σπουδαία χώρα και αξίζει τα καλύτερα. Συνεργαζόμαστε με ένα νοσοκομείο στο Σουδάν για την θεραπεία αρκετών ασθενών στην Νιγηρία», κατέληξε ο επιθετικός της Πόρτσμουθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου