Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Στο τέλος το ταμείο»

«Στο τέλος το ταμείο»Τρία ματς απέμειναν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου και υποχρέωση των παικτών του Άρη είναι η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια προκειμένου στο τέλος να κάνει τον απολογισμό, όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Χουανμά!
«Αυτή η νίκη έφερε αισιοδοξία στην ομάδα. Άλλωστε η νίκη είναι αυτή που σε βοηθάει να προοδεύεις και να δείχνεις τα αποτελέσματα της δουλειάς σου και  σίγουρα τόσο καιρό που δουλεύαμε πολύ αλλά δεν νικούσαμε, νιώθαμε πολύ άσχημα. Η ομάδα δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ. Ίσως να φταίμε και εμείς διότι μπήκαμε λίγο μουδιασμένα λόγω του ότι βρεθήκαμε σε άδειο γήπεδο, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει. Στη συνέχεια όμως παίξαμε πολύ καλά. Πρέπει να βελτιώσουμε βέβαια κάποια πράγματα διότι η ομάδα στα τελευταία δύο παιχνίδια δέχτηκε γρήγορα γκολ, στη συνέχεια όμως ανέτρεψε το σκορ και νίκησε».
Αναφερόμενος στην παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας υπογράμμισε:«Είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει και προσπαθεί να περάσει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αφομοιώσουμε αυτά που ζητάει από εμάς στις προπονήσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».
Για το αν ο Άρης μπορεί να μπει στα φετινά play offs, τόνισε: «Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».
Τέλος ο Χουάνμα, αναφερόμενος στο πώς ένιωσε με τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα που επέστρεψα στην ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό για μένα και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω ακόμα καλύτερα. Παρ' όλα αυτά πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά.  Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι κερδίσαμε και είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας, που είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου