Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ιδού ο «νέος Ινιέστα»! (video)

Μετά τον Ζεράρ Ντεουλεφέου , σας παρουσιάζουμε τον «νέο Ινιέστα»! Ο λόγος για τον Χαβιέ Εσπινόσα, για τον οποίο άπαντες στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. 

Ο 18χρονος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες των «Μπλαουγκράνα» και βρίσκεται στην «La Massia» από τα 13 του χρόνια. Αγωνίζεται συνήθως ως «δεκάρι» και ξεχωρίζει για την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που έχει, η οποία τον βοηθάει να έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας.

Να σημειώσουμε ότι οι Καταλανοί ήδη έχουν φροντίσει να «δέσουν» το νέο… διαμάντι τους με συμβόλαιο μέχρι το 2014, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε να παίρνει προαγωγή στην πρώτη ομάδα, του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Κάθε παιδί σήμερα ονειρεύεται να βρεθεί εδώ που είμαι εγώ, στην Μπαρτσελόνα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμένα που δεν πρέπει να χαθεί. Δουλεύω καθημερινά για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, που είναι να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα», τονίζει ο ίδιος ο Εσπινόσα.









 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου