Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ανακούφιση για Ισπανούς, κράξιμο οι Ιταλοί


Τι γράφουν ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ

Ανακούφιση για Ισπανούς, κράξιμο οι ΙταλοίΤα ισπανικά και τα ιταλικά μέσα καλύπτουν τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα και της Σιένα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Ανακούφιση για τους μεν Ισπανούς, χοντρό «κράξιμο» από τους Ιταλούς για την ιστορική ήττα της Σιένα.

Στις πρώτες θέσεις των ειδήσεων βρίσκονται οι αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα και της Σιένα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οι εφημερίδες που είναι προσκείμενες στην Μπαρτσελόνα έχουν έντονο το στοιχείο της ανακούφισης και κάνουν λόγο για «αγωνιώδη νίκη στο Παλάου» (El Mundo Deportivo) και για το «πρώτο χτύπημα της Μπαρτσελόνα» (Sport). Η El Mundο ακόμη κάνει λόγο για ένα «παλλόμενο τελευταίο σφύριγμα».

Ωστόσο η Sport αναφέρεται και στην άλλη ελληνική ομάδα της Ευρωλίγκα, τον Ολυμπιακό και κυρίως στην αντίπαλο του, την Σιένα. Η Ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για «ιστορική αστειότητα της Σιένα που έχασε σχεδόν με 50 πόντους». Φυσικά τα ιταλικά μέσα δεν έχουν την ίδια διάθεση απέναντι στην ομάδα της πατρίδας τους, καθώς η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για «καταστροφή σε ελληνικό χορό για τη Σιένα που ξεφτιλίστηκε με 48 πόντους από τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου