Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ζημία 120 εκατ. στη Γιουνάιτεντ!

Ζημία 120 εκατ. στη Γιουνάιτεντ!Αρνητικό πρόσημο σε ποσό 120 εκατ. ευρώ έβαλε για τη σεζόν που πέρασε η αμερικανική εταιρεία, που ελέγχεται από την οικογένεια Γκλέιζερ και κατέχει τα δικαιώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο ΚΟΡΙΟΣΑπό ό,τι βλέπω δεν πτοούνται!
Η Red Football Joint Venture, εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Γκλέιζερ, κατέγραψε στο τελευταίο οικονομικό έτος έλλειμμα ύψους 120 εκατ. ευρώ, συνέπεια των υψηλών τόκων των δανείων που έχει συνάψει. Μέσω του δανείου αυτού είχε αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Κόκκινων Διαβόλων το 2008, όμως η περσινή αναδιάρθρωση αύξησε τους τόκους. Παρά το έλλειμμα, ο εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού κλαμπ, Ντέιβιντ Τζιλ είπε τον περασμένο Οκτώβριο: «Η φιλοσοφία μας είναι να διατηρούμε και αποκτάμε τους καλύτερους παίκτες. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα ταμεία 190 εκατ. ευρώ όμως θα προτιμούσαμε να έχουμε 90 εκατ. ευρώ και τον Ρονάλντο στο γήπεδο». Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο... μείον που έχει παρουσιαστεί από ομάδα της Premier League είναι τα 150 εκατ. ευρώ της Τσέλσι το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου