Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Ισχυρός» Παναθηναϊκός

«Ισχυρός» ΠαναθηναϊκόςΟ Παναθηναϊκός, εάν τελείωναν τώρα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και βρισκόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είχε ελπίδες να βρεθεί στους ισχυρούς και στους δύο προκριματικούς γύρους.
Σαφώς μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν δραματικά μέχρι το φινάλε των πρωταθλημάτων, ωστόσο εάν αυτό δεν συμβεί υπάρχουν αρκετά σενάρια που φέρνουν τον Παναθηναϊκό στους ισχυρούς.
Σε όλα τα πρωταθλήματα υπάρχει τόσο καλό όσο και κακό σενάριο. Αναλυτικότερα: Στην Αγγλία, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν την τέταρτη θέση με τον Παναθηναϊκό σαφώς να προτιμά ως αντίπαλο τη Σίτι. Στην Ισπανία δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, καθώς είναι σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, ωστόσο στην Ιταλία η Λάτσιο και η Νάπολι είναι σαφώς δυσκολότεροι αντίπαλοι από την Ουντινέζε. Οι τρεις αυτές ομάδες διεκδικούν την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Στη Γαλλία, το κακό σενάριο είναι να τερματίσει τρίτη η Λιόν και το καλό να μπει στην τριάδα η Ρεν, ενώ παρόμοια είναι και η κατάσταση στη Γερμανία, με την Μπάγερν να είναι η ομάδα που δεν θέλουν οι Πράσινοι να τερματίσει  στην τρίτη θέση, προτιμώντας σαφώς τη Μάιντς ή το Ανόβερο. Από τη Ρωσία σίγουρη είναι η Ρούμπιν Καζάν, ενώ στην Ουκρανία η Ντιναμό Κιέβου παλεύει με τη Μέταλιστ Χάρκιβ και σαφής προτίμηση υπάρχει στη δεύτερη.
Εάν τα πρωταθλήματα έληγαν σήμερα, μαζί με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προκριματικό θα βρίσκονταν οι Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Άντερλεχτ, Τβέντε, Ρούμπιν, Ζυρίχη, Τραμπζονσπόρ, Τιμισοάρα και Μίντιλαντ, με τον Παναθηναϊκό να είναι στους πέντε ισχυρούς και με πιθανούς αντιπάλους τη Ρούμπιν Καζάν, τη Ζυρίχη, την Τραμπζόνσπορ, την Τιμισοάρα και τη Μίντιλαντ.
Σε περίπτωση πρόκρισης ο Παναθηναϊκός θα ήταν ξανά στους ισχυρούς. Η δεκάδα των ομάδων θα διαμορφωνόταν ως εξής: Τσέλσι, Λιόν, Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, Άντερλεχτ, Τβέντε, Λάτσιο και Ανόβερο με τον Παναθηναϊκό να είναι στους ισχυρούς με Τσέλσι, Λιόν, Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ και πιθανούς αντιπάλους τις Ντιναμό Κιέβου, Άντερλεχτ, Τβέντε, Λάτσιο και Ανόβερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου