Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αυτούς βλέπουν στο λιμάνι

Αυτούς βλέπουν στο λιμάνιΤο πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει για τον Ολυμπιακό και όσο περνούν οι μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» θα ρίχνουν το βάρος τους στη μεταγραφική τους ενίσχυση. Δείτε τη λίστα με παίκτες από το εξωτερικό.
Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην ισπανική αγορά και σε παίκτες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Ρίβας (αμυντικό χαφ)  που αγωνίζεται στη Σοσιεδάδ. Από την Μπιλμπάο υπάρχει ο Κοϊκίλι (αριστερό χαφ). Στη Χιχόν εξετάζονται τρεις περιπρώσεις μέσων. Πρόκειται για τους Αλμπέρτο Ριβέρα, Καρμέλο και Κάστρο.
Από τη Σανταντέρ υπάρχουν Μαχντί Λασέν και Φάμπιο Κολτόρι, ενώ από τη Μαγιόρκα τούς Ρούμπεν Γκονζάλεθ (αμυντικός), Αγιόζε (αριστερό μπακ), Μάρτι Κρέσπι (στόπερ), Πάμπλο Θέντρος και Ενρίκε Κοράλες (αριστερό μπακ).
Στην Οσασούνα αγωνίζεται ο Γιαβάντ Νεκουνάμ (μέσος), ο οποίος απασχολεί εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό καθώς και ο Μασούντ Σογιαέι. Υπάρχουν επίσης οι Ρούπερ (μέσος) και Σέρχιο (στόπερ). Από τη Σαραγόσα στη λίστα βρίσκονται οι Εντμίλσον, Χόρχε Λόπεθ (δεξί χαφ), Σαίντ Μπουταχάρ (μέσος), Γίρι Γιάροσικ (αμυντικός) Μαουρίτσιο Λανζάρο (στόπερ) και Κάρλος Ντιόγο (αμυντικός).

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν και παίκτες από τη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα από την Ατλέτικο τον Τιάγκο (αμυντικό χαφ), ο οποίος είναι δανεικός από τη Γιουβέντους. Από τη Ρεάλ υπάρχει η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Νταβίντ Ματέος, που αυτή τη στιγμή έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ.

Στη Χετάφε υπάρχει η περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο (στόπερ), αλλά και των Κασκέρο (μέσος), Μάριο Αλβάρες (αμυντικός), Χουάν Αλμπίν (μεσοεπιθετικός). Από τη Λα Κορούνια παρακολουθούνται οι Μίτσελ (μέσος), Ντεσμαρέτ (αριστερό χαφ), Χουάν Ροντρίγκεζ (αμυντικό χαφ), Αντόνιο Τόμας (μέσος), Ζούκα (αμυντικό χαφ), Αϊτάμι (στόπερ), Ντιέγκο Σεοάνε (δεξί μπακ).

Από τη Βιγιαρεάλ υπάρχουν οι Κριστομπάλ Μάρκεζ (μέσος), Χαβιέρ Ματίγια (μέσος) Μάρκος Σένα (αμυντικό χαφ), Μάριο Γκασπάρ (δεξί μπακ), ενώ από την Εσπανιόλ οι Άλντο Ντούσερ (μέσος), Χάβι Λόπεθ (δεξί χαφ), Νταβίντ Γκαρσία (αριστερό μπακ), Φραντσίσκο Τσίκα (δεξί μπακ), Ιβάν Αλόνσο (επιθετικός).

Από την Μπαρτσελόνα εξετάζεται η περίπτωση του Νολίτο (επιθετικός), του Βίκτορ Βασκές (μέσος), του Ίλιε Σάντσεθ (αμυντικό χαφ) και του Τιάγκο Αλακαντάρα (μέσος). Από τη Χέρκουλες ξεχωρίζουν οι Αμπραχαμ Πας (στόπερ), Νταβίντ Κορτές (δεξί μπακ), Τότε (αμυντικό χαφ), Ολιβιέ Τομέρ (επιθετικός), Χουάν Καταλαγιούθ (τερματοφύλακας).

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν και τρεις παίκτες από τη Βαλένθια. Πρόκειται για τους Νταβίντ Αλμπέλδα (μέσος), Βιθέντε (μεσοεπιθετικός), Νταβίντ Ναβάρο (στόπερ). Τέλος από τη Λεβάντε υπάρχουν οι Βάλντο (δεξί χαφ), Χουανλού (αριστερό χαφ), Σέρχιο (αμυντικό χαφ), Χίτσκο (επιθετικός), Ναδάλ (επιθετικός), Νάνο (αριστερός μπακ) καθώς και οι τερματοφύλακες Μανόλο Ρέινα και Γκουστάβο Μουνούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου