Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες που είχε να χαρεί από τις 22 Ιανουαρίου. O MVP Κοντρέρας και ο "ρούκι" Τσουκαλάς σκόραραν για το τρίποντο επί του Εργοτέλη (2-0). Χάβος: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος" (videos).

Η επιστροφή του Ίβιτς αποτελούσε μια πρώτη εγγύηση για την καλύτερη λειτουργία του κομματιού πίσω από τον Μουσλίμοβιτς, ενώ αυτή του Λίνο έβαλε τέλος στο αποτυχημένο πείραμα με τη συμμετοχή του Σνάουτσνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας (στο 4-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν η αχίλλειος πτέρνα).

Η ομάδα του Μάκη Χάβου κατά διαστήματα πίεζε ψηλά τον Εργοτέλη. Αυτό είχε ως συνέπεια τα λάθη στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες των Κρητικών. Στο 7ο λεπτό ο Φωτάκης μετά από μια τέτοια φάση, έδωσε στον Σαλπιγγίδη και ο Έλληνας επιθετικός σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.

Αυτό που δεν κατάφερναν οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ από τις 22 Ιανουαρίου, το πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας και κορυφαίος στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Πάμπλο Κοντρέρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λίνο θύμισε στους συμπαίκτες του πως είναι να πανηγυρίζεις ένα γκολ (22 Ιανουαρίου η τελευταία φορά που το είχαν κάνει).

Το πρώτο ημίχρονο περιελάμβανε ακόμη δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Η πρώτη ανήκε στον Κουτσιανικούλη, το σουτ του οποίου απομάκρυνε ο Δασκαλάκης με ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ η δεύτερη ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Κρέσιτς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μπούντιμιρ στην κίνηση.



Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ανάληψη περισσότερων πρωτοβουλιών από τον Ρομάνο. Στο 50ο λεπτό οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λεάλ από τον Σνάουτσνερ, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Ρομάνο γύρισε ωραία την μπάλα στον Βερπακόφκσκις, ο Λετονός έπιασε σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σταματάει στο κεφάλι του Κοντρέρας.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ έπαιξε και πάλι ψηλά τον Εργοτέλη και σε ένα από τα λάθη πίεσης ο Μουσλίμοβιτς έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Τσουκαλά και αυτός πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικέφαλου.



Κλειδί αγώνα:
Η πίεση του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή οδήγησε σε πολλά λάθη τους χαφ του Εργοτέλη.

MVP:
Ο Πάμπλο Κοντρέρας σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ωστόσο τον τίτλο του πολυτιμότερου τον αξίζει κυρίως λόγω της αμυντικής του παρουσίας. Ήταν άμεσος, αποτελεσματικός και καθοριστικός στις επεμβάσεις του.

Αδύναμος κρίκος:
Ο Σασιασβίλι. Έκανε λάθος μεταβιβάσεις, λάθος μαρκαρίσματα και αχρείαστα φάουλ.

To live του αγώνα
:
7ο λεπτό: Λάθος στη μεσαία γραμμή του Εργοτέλη, ο Φωτάκης έβγαλε μπαλιά στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ από θέση δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
17ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Κοντρέρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 22 Ιανουαρίου.

36ο λεπτό: Σουτ Κουτσιανικούλη στην κίνηση έξω από την περιοχή, εξαιρετική απόκρουση του Δασκαλάκη στη δεξιά του γωνία.

45ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Ρομάνο με κάθετη πάσα βρήκε τον Μπούντιμιρ, αυτός έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κρέσιτς με υπέροχη επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.

50ο λεπτό: Ο Λεάλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ απέναντι από τον Κρέσιτς, ο Σνάουτσνερ τον κράτησε αλλά ο Λαμπρόπουλος που ήταν δίπλα στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

60ο λεπτό: Γύρισμα του Ρομάνο από δεξιά, σουτ του Βερπακόφσκις η μπάλα θα βρει στο κεφάλι του Κοντρέρας και θα καταλήξει κόρνερ.

66ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη από αριστερά, αποφεύγει στο ένας με έναν τον Ρουμπάκη, αλλά το σουτ που επιχειρεί από πλάγια θέση θα περάσει άουτ.

87ο λεπτό, ΓΚΟΛ! Ο Μουσλίμοβιτς θα κλέψει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, θα δει την κίνηση του Τσουκαλά στην περιοχή του Δασκαλάκη, θα κάνει την πάσα και ο νεαρός μέσος με δυνατό σουτ θα σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

94ο λεπτό: Μπαλιά του Κοντρέρας προς τον Μουσλίμοβιτς, στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, το σουτ του Βόσνιου είναι πολύ άστοχο.

ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Π.ΚΩΣΤΑΡΑΣ, Χ.ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ


Videos πριν από τη σέντρα:














Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς, Γιώργος Φωτάκης (57' Σταύρος Τσουκαλάς), Βασίλης Κουτσιανικούλης (77' Ουέλιλτον Αραούζο Ετο), Βίκτορ Βιτόλο, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (73' Ναμπίλ Ελ Ζαρ)

Εργοτέλης:

Σήφης Δασκαλάκης, Μάριο Χίμπλινγκερ, Τόμας Βίζιο (74' Λευτέρης Γιαλούσης), Γκεόργκι Σασιασβίλι, Μανώλης Ρουμπάκης, Ηλίας Κυριακίδης, Ντιέγκο Ρομάνο (87' Νίκος Καρέλης), Μιχάλης Φραγκουλάκης (41' Μάρις Βερπακόφσκις), Μανουέλ Ζούνιορ, Σέρχιο Λεάλ, Μάριο Μπουντιμίρ
  • Το film του αγώνα

  • 15'Κίτρινη κάρτα ο Λεάλ
  • 17'Σκοράρει ο Κοντρέρας
  • 41'Αντικαταστάθηκε ο Φραγκουλάκης
  • 41'Πέρασε στον αγώνα ο Βερπακόφσκις
  • 57'Αντικαταστάθηκε ο Φωτάκης
  • 57'Πέρασε στον αγώνα ο Τσουκαλάς
  • 63'Κίτρινη κάρτα ο Λίνο
  • 73'Αντικαταστάθηκε ο Σαλπιγγίδης
  • 73'Πέρασε στον αγώνα ο Ελ Ζαρ
  • 74'Αντικαταστάθηκε ο Βίζιο
  • 74'Πέρασε στον αγώνα ο Γιαλούσης
  • 77'Πέρασε στον αγώνα ο Ετο
  • 79'Κίτρινη κάρτα ο Ελ Ζαρ
  • 79'Κίτρινη κάρτα ο Βερπακόφσκις
  • 80'Κίτρινη κάρτα ο Χίμπλινγκερ
  • 87'Αντικαταστάθηκε ο Κουτσιανικούλης
  • 87'Αντικαταστάθηκε ο Ρομάνο
  • 87'Σκοράρει ο Τσουκαλάς
  • 87'Πέρασε στον αγώνα ο Καρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου