Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Παράταση» για Τσιώλη

«Παράταση» για ΤσιώληΜέχρι το πρωί της Τετάρτης θα περιμένουν οι παράγοντες του Άρη, που πιέζουν ασφυκτικά τον Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση των «κιτρίνων», που ετοιμάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, στις οποίες δεν είναι ο Νίκος Νιόπλιας.
Ο Σάκης Τσιώλης δεν απάντησε μέχρι αυτή την ώρα στους παράγοντες του Άρη για άμεση συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δέχεται αφόρητες πιέσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για συνεργασία αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Έλληνας τεχνικός όπως δήλωσε αποκλειστικά σήμερα το μεσημέρι στο gazzetta.gr: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να πράξω».
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να απομονωθεί αυτές τις ώρες προκειμένου να πάρει την απόφαση που κρίνει ο ίδιος θα τα έχει καλά με τον εαυτό του. Στον Άρη βέβαια δεν θα περιμένουν εσαεί τον Τσιώλη, το αργότερο μέχρι το πρωί γιατί μετά μπαίνει σε εφαρμογή το plan B. Οι Θεσσαλονικείς κάνουν τα κουμάντα τους ακόμα και αυτή την ώρα προκειμένου να βρουν την ενδεδειγμένη λύση στον πάγκο του Άρη.
Τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε και γράφτηκε το όνομα του Νίκου Νιόπλια. Οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία επαφή καμία πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο νέος προπονητής θα είναι ξένος με τις προτάσεις να πέφτουν... βροχή και να προέρχονται από όλη την Ευρώπη. Όσοι πιστεύουν πως θα είναι Ισπανός μάλλον θα πέσουν έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου