Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ : Ομάδα μοντέλο !

ΠΑΟΚ : Ομάδα μοντέλο !Με… αναμμένες ακόμη τις μηχανές από την Τούμπα, ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ! 

Μέγας είναι ΠΑΟΚ και θαυμαστές οι νίκες σου. Σας το είπα από προχθές. Ο ΠΑΟΚ πήρε φόρα. Ακόμα και στην ανηφόρα τρέχει με φόρα. Η “μηχανή” με την μεγάλη ιπποδύναμη πήρε μπρος και ο Δικέφαλος του Βορρά κερδίζει παραδίδοντας απλά μαθήματα ποδοσφαίρου.
Η νίκη επί της ΑΕΚ ( την ήθελε και ο Θεός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ) αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο ΠΑΟΚ με πρωτόγνωρη αγωνιστική πειθαρχία και απαράμιλλο πάθος κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη και να την κατακτήσει γιατί πολύ απλά ο επιμένων νικά !
Οι γηπεδούχοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα περιορίζοντας τηνΑΕΚ σε ρόλο κομπάρσου. Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του Δικεφάλου είναι το γεγονός ότι ηΑΕΚ “απείλησε” για πρώτη φορά στο 55΄ με σουτ που εξαπέλυσε ο Λεονάρντο. Ο Κρέσιτς ( που πιστώνεται την εκπληκτική επέμβαση στο 90΄+5΄ ) ήταν απλά θεατής στην πορεία της μπάλας.
Ο Βιειρίνια θύμισε σε όλους την μεγάλη του κλάση με την εκπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ στην εκπνοή ενός αγώνα που ο ΠΑΟΚ δεν είχε βασικά στελέχη του όπως ο Κοντρέρας, ο Ιβιτς και ο Λίνο.
Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας ; Οι χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου που την δημιούργησαν αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της χθεσινής ( και όχι μόνο ) νίκης του Δικεφάλου.
Σ. Σ. 1 Μεγάλο κομμάτι των επιτυχιών που καταγράφει το τελευταίο διάστημα στο ενεργητικό του οΠΑΟΚ πιστώνεται στον Μάκη Χάβο. Αθόρυβα και ταπεινά παρέλαβε την ομάδα στην 14 θέση και την οδήγησε στην 3η βελτιώνοντας αισθητά την απόδοση της.
Σ. Σ. 2 Για τον Κάκο θα πω απλά ότι δικαίωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ που σε πρόσφατη επιστολή του προς την Σούπερ Λίγκα τον χαρακτήρισε κορυφαίο και αλάνθαστο Έλληνα διαιτητή. Από τη στιγμή που δεν “είδε” το δολοφονικό χτύπημα του Τζιμπούρ στον Γκαρσία και δεν απέβαλε τον Αλγερινό είναι όντως ο πιο διαπλεκόμενος ( χίλια συγγνώμη ο καλύτερος ήθελα να γράψω ) διαιτητής στην Ελλάδα.
Σ. Σ. 3 Διαβάζω τα μηνύματα σας και διαπιστώνω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του επενδυτή. Δεν αναφέρομαι σε κάνα δυο που νομίζουν ότι είναι πονηροί. Για όλους τους υπόλοιπους λοιπόν γράφω : Οι συζητήσεις μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του νεαρού επιχειρηματία από το Κατάρ, έχουν ολοκληρωθεί. Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι οικονομικοί και νομικοί του σύμβουλοι, έδωσαν το πράσινο φως για να προχωρήσει στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αν θα κάνει το επόμενο βήμα ( την κατάθεση των χρημάτων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ) ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Όπως καταλαβαίνετε μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει σ΄ αυτή την ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου