Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αγγλία: Αντσελότι: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι»


Την επιθυμία του να παραείνει στον πάγκο της Τσέλσι και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2012 εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι.


Οι «μπλε» έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και αύριο υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην πρώτη πράξη του αγγλικού «εμφυλίου», στο πλαίσιο των προημιτελικών του τσάμπιοςν λιγκ.
«Θέλω να μείνω στην Τσέλσι. Θέλω να επεκτείνω το συμβόλαιό μου διότι αγαπάω αυτούς τους παίκτες και αυτή την ομάδα. Προφανώς και η απόφαση δεν είναι δική μου αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να κατακτήσω κάποιον τίτλο για να κρατήσω τη θέση», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής ο οποίος σίγουρα θα ανεβάσει τις μετοχές του σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι κατακτήσουν το τσάμπιονς λιγκ.
Πάντως ο ίδιος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους: «Το τσάμπιονς λιγκ αποτελεί όνειρο για την ομάδα αλλά δεν πρέπει να γίνει εμμονή. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Η Τσέλσι αξίζει να το κατακτήσει. Έχει χάσει έναν τελικό στα πέναλτι, έχασε έναν ημιτελικό στο τελευταίο λεπτό και αποκλείστηκε με ένα γκολ που δεν ήταν γκολ στο Λίβερπουλ. Είπα στους παίκτες μου ότι έχουμε 450 αγωνιστικά λεπτά για να πάρουμε το τσάμπιονς λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου