Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Την «κατασπάραξε» ο… Βόρειος Δικέφαλος 92-70 Την ΑΕΚ

Την «κατασπάραξε» ο… Βόρειος ΔικέφαλοςΗ διπλή αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με… θρίαμβο του «Δικεφάλου του Βορρά» στο μπάσκετ. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν καταιγιστικό απέναντι στην «Ένωση» της οποίας επιβλήθηκε με 92-70  στο κλειστό της Πυλαίας σε ματς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Η διπλή αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με… θρίαμβο του «Δικεφάλου του Βορρά» στο μπάσκετ. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν καταιγιστικό απέναντι στην «Ένωση» της οποίας επιβλήθηκε με 92-70  στο κλειστό της Πυλαίας σε ματς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. 

Έτσι, οι χίλιοι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο «Παλατάκι» ξέχασαν την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας και  έφυγαν με γλυκιά γεύση είτε για την Τούμπα είτε για το σπίτι τους ώστε να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική «μονομαχία» μεταξύ της ομάδας τους και της «Ένωσης».

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Δέδας και Μάρσαλ ενώ δεν υπήρχε κάποιος που να μην πήγε καλά. Από την πλευρά της ΑΕΚ   ξεχώρισαν οι Δέδας, ξεχώρισαν μόνο οι Καστλ και Ντικούδης
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε από νωρίς σε αυτόν του Νότου ποιος είναι το «αφεντικό» του αγώνα. Με μπροστάρη τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Ντόνι Μακ Γκραθ προηγήθηκε με 15-6 το 4’ και 27-11 στο 8’! Σε εκείνο το  φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τους Καστλ και Ντικούδη να κάνουν προσωπικές ενέργειες η ΑΕΚ και με σερί 8-0 να μειώνουν σε 27-19 με το τέλος του δεκαλέπτου.
Οι γηπεδούχοι, όμως δεν πτοήθηκαν και με τους Δέδα και Καλλέ να παίρνουν τα ηνία στο σκοράρισμα από τον Μακ Γκραθ πέτυχαν να «χτίσουν» ξανά μια αξιόλογη διαφορά που στο 19’ έφτασε στο ανώτατο σημείο της, το +21 (51-30) πριν τη λήξη του ημιχρόνου με 54-34. Η ΑΕΚ έμοιαζε πλήρως… κοιμισμένη. Χωρίς νεύρο και κανένα σύστημα προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα στο καλάθι δια… μαγείας. Έλα όμως που με μαγικά δεν γίνει να σκοράρεις…

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν είχε σκοπό να την αφήσει. Η εντολή του Σούλη Μαρκόπουλου στους παίκτες του να «ταΐσουν» τον Λάζο με πάσες ήταν σαφή και έφερε αποτελέσματα. Ο έμπειρος σέντερ του ΠΑΟΚ κρατούσε τη διαφορά στα επίπεδα των 20 πόντων και πάνω  την αλλά και την ΑΕΚ μακριά από κάθε… όνειρο της ανατροπής… Στα μέσα της τρίτης περιόδου το σκορ έγινε 70-45 και οι χίλιοι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν πάρτι στις εξέδρες του κλειστού της Πυλαίας. Ήδη κάποιοι άρχισαν να ντύνονται για να αναχωρήσουν για την Τούμπα. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 76-53 υπέρ της ομάδες τους και έτσι το τέταρτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Το τελικό 92-70  είναι ενδεικτικό της συνολικής εικόνας του αγώνα. 

Διαιτητές: Τανατζής, Φούφης, Ανδρικόουλος
Τα δεκάλεπτα: 27-19, 54-34, 76-53, 92-70 
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 13 (1), Αράπης, ΜακΓκράθ 13 (3), Αποστολίδης 4, Δέδας 17 (3), Ντόζιερ 6, Γκρέι 4, Παπαδόπουλος 10, Γιαννακίδης 6 (1), Καλές 8, Κετσέφσκι 11 (1), Καλαμπάκας. 
ΑΕΚ (Γκέκος): Καστλ 19 (2), Κοχαντάρεβιτς 9, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Μακ, Ντικούδης 12, Δορκοφίκης 7 (1), Καλινικίδης 6 (1), Γκράντι 16 (1), Μελς 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου